Pe 20 Decembrie vizionăm în premieră documentarele NYC Marathon 2018

În urmă cu trei ani, Radu Restivan a avut o idee nebună: să descopere lumea prin intermediul maratoanelor la care participa. S-a gândit atunci că ar fi nemaipomenit să poată afla lucruri noi despre alte culturi, tradiții și mod de viață datorită unui hobby – alergarea, după care să le dea mai departe sub forma unor mini-documentare.

Anul 2018 a fost unul important pentru Radu. A fost acceptat și a participat la TCS New York City Marathon 2018, o competiție râvnită de mulți, mulți alergători! A fost o experiență cu adevărat incredibilă, care merită împărtășită cu cât mai mulți oameni!

Așa că de data asta nu a pregătit doar un documentar de la fața locului, ci trei, pe care le vom proiecta în premieră pe 20 decembrie, într-un eveniment organizat la magazinul Under Armour din Mega Mall.

Ne vedem începând cu ora 19:00, vom sta de vorbă cu Radu care ne va povesti ce a însemnat pentru el întreaga experiență NYC Marathon 2018, după care vom urmări împreună cele trei scurtmetraje.

După lansarea din magazin, cele trei documentare vor putea fi urmărite pe canalul nostru de Youtube.

Discover the World through its Marathons, New York City edition, este prezentat de Alive de la Secom România și încurajat de Under Armour RomâniaNokia și Air France.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu