MareMontana Trail Race 2018 – Documentar de alergare / Running Documentary

Număr episod / episode number: 18
Nume cursă / race name: MareMontana Trail Race
Tip cursă / type of race: Trail race 60 KM / 3640m D+
Dată / date: 25 martie 2018

[RO]: MareMontana Trail Race este o competiție care are loc în Loano, Italia. Este cunoscută pentru că începe de la mare, unde se aleargă pe nisip, urcă pe munte până la o altitudine de 1369 m, acolo unde participanții se întâlnesc cu zăpada, după care se reîntorc la nisipul de pe plajă.

La cursa asta trebuia să participe atât Radu, cât și Ergo. Dar, din cauza accidentării la picior, Radu a rămas la linia de start și a stat de vorbă cu câțiva oameni pentru a afla mai multe detalii despre MareMontana și regiunea Loano.

[EN]: MareMontana Trail Race is a competition that takes place in Loano, Italy. It is known for starting from the sea, where the participants run on the sand, then they climb the mountain to an altitude of 1369 m where they find  snow, after which they return to the seaside.

Both Radu and Ergo should have participated in this race together. But, due to a foot injury, Radu stayed at the starting line and talked with some people to find out more about MareMontana and the Loano region.

This episode was powered by Nokia Mobile and supported by UNIQA Asigurări and Garmin România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu