Un moment important: de acum se pot face plăți direct cu ceasurile Garmin!

Una dintre cele mai importante vești pentru iubitorii sportului din România a fost anunțată în această săptămână: utilizatorii ceasurilor Garmin vor putea face plăți contactless datorită parteneriatului dintre Garmin și Banca Transilvania. Este un pas mare pentru întreaga industrie a sportului românesc, mai ales în contextul în care inovațiile de acest tip ajung, de obicei, cu o întârziere destul de mare în țara noastră.

Digitalizarea este foarte utilă în acest caz, mai ales în cazul alergătorilor. Iată un exemplu simplu: în cadrul oricărei alergări urbane nu mai este nevoie să luăm bani cash, cardul sau telefonul, ci putem să ne cumpărăm o apă folosind direct ceasul! Dacă până acum era nevoie de un buzunar sau o borsetă în care să cărăm mai multe lucruri, acum ne putem bucura de libertatea oferită de soluțiile digitale.

Mă bucur că putem anunța Garmin Pay în România la foarte puțin timp după lansarea pe piețele din Vest. Este un instrument extrem de util pentru cei cu un stil de viață activ și pentru sportivii care au permanent nevoie de mobilitate. Garmin Pay este disponibil pe o serie de smartwatch-uri Garmin, urmând să fie dezvoltat și pe noi modele, odată cu lansările din 2019”, a povestit Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager Bulgaria, Ungaria, Romania si Republica Moldova, Garmin.

Ceasurile Garmin compatibile cu acest serviciu sunt:

  • fēnix® 5S Plus, fēnix 5 Plus, fēnix 5X Plus
  • Forerunner® 645, Forerunner 645 Music
  • vívoactive® 3, vívoactive 3 Music
  • D2 Delta S, D2 Delta, D2 Delta PX

În acest moment utilizatorii ceasurilor echipate cu Garmin Pay pot face plăți cu telefonul dacă au card VISA la Banca Transilvania, iar în curând utilizatorii serviciului Orange Money vor putea să beneficieze de această tehnologie.

Pe site-ul Garmin găsiți cele mai noi informații despre băncile la care va fi disponibilă această funcționalitate, iar în videoclipul de mai jos este explicat întregul proces de plată cu ceasul.

Mai jos puteți urmări review-urile 321sport pentru Garmin Fenix 5 Plus și Garmin Vivoactive 3 și Vivoactive 3 Music.

 

 

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu