Super energie de la Alive! pentru alergările din New York

321sport prezintă experiența New York Marathon 2018 într-un proiect editorial special realizat în capitala mondială a alergării. Articolele scrise de la New York sunt oferite de Alive de la Secom România, care asigură necesarul de energie pentru toți oamenii activi.

A trecut o săptămână de când m-am întors de la New York și simt că totul a fost ca un vis. E incredibil ce se întâmplă în acel oraș! Pe partea de running am descoperit atât de multe lucruri și simt că am învățat enorm într-o perioadă foarte scurtă de timp.

Pe lângă maratonul în sine, la care am participat duminică și care a fost o NE-BU-NI-E, celelalte zile au fost de asemenea o alergătură continuă. Am vrut să cunosc cât mai mulți oameni și să descopăr cât mai multe locuri, iar pentru asta am avut nevoie de cât mai multă energie.

Nu mi-a venit să cred ce prietenoși sunt oamenii de acolo și cât de bine am fost primit în comunitățile de alergători. M-am văzut cu cei de la We Run Crew, Bridge Runners, Resident Runners și am reușit să ajung și la un tur de grafitti organizat în Brooklyn. Iar asta nu e tot! În fiecare zi am avut în plan să vizitez parcuri, muzee și mici cartiere.

New York-ul este super mare și ca să pot să văd cât mai mult din el într-un timp scurt, a trebuit să am totul cât de cât planificat. Iar pentru a face față unui program super încărcat, am luat cu mine un prieten de nădejde care m-a ajutat să îmi ating necesarul zilnic de energie. Alive!™ este mai mult decat un complex de vitamine și minerale, care conține 133 de ingrediente esențiale naturale și care m-a ajutat să fiu în formă maximă în fiecare zi.

Pentru a înțelege cu adevărat dimensiunea orașului, ar trebui menționat că în New York sunt aproape 500 de stații de metrou care conectează întreaga metropolă, iar un singur drum poate îmbina mai multe magistrale de metrou. Dacă pentru alergarea 321sport de marți seară din Herăstrău trebuie să merg câteva stații cu metroul (patru, ca să fiu mai specific) și întreaga călătorie durează cam 20 minute, pentru antrenamentul cu We Run Crew am avut de parcurs 23 de stații cu două metrouri diferite, lucru care s-a întâmplat în aproape 90 minute. Doar dusul până acolo, căci la întoarcere am adăugat alte 90 minute, timpul total de călătorie pentru a participa la un antrenament de alergare a fost de trei ore! Am ales acest exemplu pentru a putea sublinia cât de important este nivelul de energie într-o astfel de aventură 🙂

Datorită Alive! am făcut față mai ușor schimbării de fus orar și oboselii care a apărut inevitabil în perioada călătoriei.

Mai jos sunt câteva dintre cele mai mișto locuri din New York în care am fost cu Alive!™:

Fațadele clădirilor sunt super frumoase, iar dacă te uiți cu atenție prin cartiere, găsești cu siguranță graffiti-uri mișto!

New York-ul este cunoscut pentru Central Park, dar nu este singurul loc plin de verdeață în care să-ți petreci timpul liber. Sunt atât de multe locuri și părculețe mici în care te poți plimba și alerga, încât îți poți umple programul doar cu asta.

Recunosc, am încercat să merg în cât mai multe cartiere și să văd cum arată tot felul de străzi și locuri mai puțin centrale.

Abia așteptam să ajung la blocul ăsta și să vi-l arăt și vouă! Cum, n-ați văzut F.R.I.E.N.D.S?!

Documentarul video Discover the World through its Marathons este prezentat de Alive de la Secom România și încurajat de Under Armour România, Nokia și Air France

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu