#BucharestRunningParty 2018: ne-am încălzit pentru maraton cu o super petrecere!

Maratoanele aduc oamenii împreună și ne place să folosim orice oportunitate pentru a alerga alături de prieteni vechi și noi. Sâmbătă, 13 octombrie, cu o zi înaintea celui mai important eveniment de street running al anului, am organizat Bucharest Running Party – o întâlnire în cadrul căreia am sărbătorit alături de sportivi locali și internaționali plăcerea de a alerga pe străzile orașului.

A fost ocazia perfectă de a ne bucura în adevăratul sens al cuvântului de ceea ce înseamnă cultura de running: oameni care au aceeași pasiune pentru alergare, muzică, distracție și explorarea orașului.

Petrecerea noastră a avut toate ingredientele necesare pentru a fi una de neuitat: soare, voie bună și multă, multă distracție. Ne-am întâlnit  la intrarea în Parcul Herăstrău și a am alergat până în centru, acolo unde am rămas împreună la The Urbanist, locul nostru preferat pentru after party-uri.

De acolo am mers la Sport Expo, unde ne-am ridicat kit-urile și ne-am pregătit pentru a doua zi, când am continuat petrecerea la Bucharest Marathon 2018.

Așa a arătat Bucharest Running Party. A fost o super atmosferă, așa că mai facem!

 


Fotografiile din articol sunt realizate cu Nokia 8 Sirocco, care oferă experiența celui mai bun Android, cu cele mai recente inovații de la Google.  Actualizările regulate de securitate și upgrade-ul gratuit al SO timp de doi ani înseamnă că noul Nokia 8 Sirocco cu Android One va fi perfect sigur.

Camera panoramică de 12 MP, cu lentilă ZEISS și zoom optic 2x, îți asigură amintiri clare, chiar și din zilele neclare ale weekendurilor, dar și detaliile gastronomice ale preparatelor de ieri. Cu noul mod Pro al camerei foto, poți controla perfect fiecare imagine, ajustând manual balansul de alb, focalizarea, sensibilitatea (ISO), timpul de expunere și compensarea expunerii. Realizează reglaje complexe fără bătaie de cap și vezi rezultatele în timp real.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu