Copii bolnavi devin designeri de pantofi. Povestea care schimbă vieți!

Aceasta nu este o poveste clasică despre sport: în fiecare an, Nike lucrează cu șase copii aflați sub tratament la un spital din Portland. Aceștia devin desgineri pentru o colecție specială, iar brandul donează o parte din venituri pentru a ajuta spitalul să ofere servicii mai bune pentru cei mici. Până acum, colaborarea a adus aproape 20 milioane de dolari în zona pediatrică.

Povestea a început în 2003, când Michael Doherty, Creative Director la Nike, a avut o discuție cu fiul lui, Connor. Aceștia căutău împreună o soluție pentru a-i putea ajuta pe copiii care sunt pacienți la Doernbecher Children’s Hospital. Atunci a venit ideea genială de la Connor: cum ar fi ca micii pacienți să facă designul pentru o pereche de pantofi?

Așa a luat naștere Doernbecher Freestyle, proiectul prin care niște copii devin designeri pentru Nike și pregătesc o colecție cu adevărat specială.

“Cred că programul Freestyle poate fi mai puternic în procesul de vindecare decât medicina clasică. Acest proiect aduce un sentiment de speranță care uneori este mai importantă decât un număr mare de doctori sau asistente. Doernbecher Freestyle este rezultatul unor energii pozitive care se întâlnesc la locul și la tipul potrivit pentru acești copii”, a povestit Dana Braner, doctor în cadrul spitalului.

Mai jos puteți vedea vedetele colecției 2018: șase copii super simpatici au creat șase ediții speciale de pantofi. Este un vis împlinit care le dă aripi să viseze și să meargă mai departe cu un sentiment puternic de încredere. Mai multe detalii despre povestea proiectului puteți găsi aici.

Ei sunt cei 6 copii care au pregătit noua colecție Nike Doernbecher.

Colecția Nike Dorenbecher va fi disponibilă la jumătatea lunii decembrie și va putea fi găsite online și în anumite magazine din întreaga lume

Payton are 12 ani și aici se afla în plin proces creativ

Nike Zoom Fly SP în concepția unui puști de 12 ani: a ieșit un pantof cu adevărat excepțional, pe care mulți alergători îl vor purta cu mândrie!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu