Atenție, se filmează! Pregătim un documentar la New York Marathon!

Radu Restivan, ghidul emisunii Discover the World through its Marathons, va reprezenta 321sport la Maratonul de la New York, ediția 2018. Toată experiența va lua forma unui documentar care va fi lansat până la finalul acestui an, iar cât timp va fi la New York, Radu va transmite cele mai importante informații în această secțiune specială prezentată de Alive de la Secom România.

Maratonul de la New York este cel mai mare din lume pentru că la start se găsesc aproximativ 50.000 de alergători pregătiți să treacă prin cele cinci zone definitorii pentru oraș: Brooklyn, Queens, Manhattan, The Bronx și Staten Island. Prima ediție a cursei a fost organizată în 1970 de Fred Lebow și Vince Chiappetta și s-a desfășurat exclusiv în Central Park. În acel an au fost 127 de participanți, însă numai 55 au reușit să treacă linia de finish a competiției. Un lucru interesant a fost costul participării: fiecare alergător a achitat o taxă de 1 dolar! Cine ar fi crezut că lucrurile vor lua o asemenea amploare în 50 ani, astfel încât zeci de mii de oameni să alerge un maraton prin oraș, iar alte milioane bune să îi încurajeze de pe margine?

Proiectul Discover the World through its Marathons de la New York este prezentat de Alive de la Secom România și încurajat de Under Armour România, Nokia și Air France.

Pentru cele mai noi informații de la New York vă invităm să urmăriți și paginile 321sport pe Facebook și Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu