Libra Energize – o poveste despre colegii care se transformă în prieteni pe viață

La începutul lunii iunie am fost în Munții Apuseni și am asistat la o competiție despre care auzisem multe lucruri bune, însă nu știam exact cum se desfășoară. Am descoperit un grup de oameni extrem de motivați și de uniți, gata să treacă peste orice provocări care le-ar putea ieși în cale. Poate pare că vorbim despre o echipă de sportivi profesioniști, însă toate aceste lucrurile se întâmplă într-un context mai puțin așteptat: angajații unei bănci renunță la tot ce înseamnă mediul corporate și se transformă în adevărați atleți! Zeci de oameni, o mulțime de probe și de provocări, dar și o singură dorință: Libra Energize să scoată ce-i mai bun din colegi și să creeze prietenii cum nu s-au mai văzut!

Libra Energize este unul dintre cele mai importante programe organizate anual de Libra Internet Bank. Angajații sunt provocați să aibă un stil de viață sănătos, în timp ce îmbină energia cu sportul. Și nu vorbim doar despre a face sport la nivel recreativ, ci de probe care pun la încercare anduranța, priceperea și capacitatea de a rezolva lucruri dificile în condiții de oboseală și de stres.

Ce îi motivează pe participanții Libra Energize?

Ideea de a fi din ce în ce mai buni, dar și bucuria de a deveni învingători. Angajații Libra Internet Bank aleg să alterneze preocupările profesionale și munca de birou cu sportul și mișcarea în natură în timpul liber.

Echipa Libra Energize la proba din Munții Apuseni

În cadrul programului este promovată competitivitatea, iar Libra Energize le oferă an de an angajaților posibilitatea de a participa la o competiție internă plină de provocări care mai de care mai diferite (alergare de asfalt, alergare montană, MTB, caiace, tiroliană, cățărări etc.).

Ce este super important pentru Libra Energize?

Munca în echipă! În fiecare an se formează grupe de câte patru persoane care intră în concurs. Astfel că, pe lângă interacțiunea cu natura și satisfacerea întrecerii sportive, în cadrul Libra Energize se încurajează consolidarea relațiilor colegiale.

Prieteni și în timpul orelor de program, dar și după terminarea acestora. Spiritul de echipă este cel mai important lucru din programul Libra Energize!

La ce probe participă angajații?

Libra Energize cuprinde o succesiune de probe sportive cu grad mediu și ridicat de dificultate, la care participă toate echipele înscrise în competiție. După fiecare probă se stabilește un clasament intermediar pe baza rezultatelor obținute de fiecare echipă, iar înaintea ultimei probe sunt desemnate cele mai bune trei echipe care întră în marea finală a anului.

Fiecare probă din cadrul Libra Energize este plină de adrenalină!

Libra Energize 2018 – proba din Munții Apsuseni

Anul ăsta am fost și noi alături de echipele Libra Energize și am văzut ce înseamnă pentru ei acest program. Etapa din Munții Apuseni a constat în două probe, împărțite pe două zile: o zi dedicată atelierelor, o zi de alergare. Am menționat “etapa din Munții Apuseni” pentru că Libra Energize este un program întins pe mai multe weekenduri, fiecare având un program specific: alergare montană, alergare de șosea, probe de îndemânare și multe altele. În calendarul din 2018 al competiției, pe lângă etapa din Apuseni, au fost evenimente organizate la Semimaraton Brașov, EcoMarathon și la Centrul Olimpic Izvorani, iar ultima provocare a acestui an va avea loc la Maratonul Internațional de la Chișinău.

În Munții Apuseni am văzut oameni determinați și plini de energie, iar spiritul de echipă a atins cote foarte înalte. Nici nu ar putea fi altfel, mai ales că după zeci de ore de efort comun, oamenii se transformă în prieteni pe viață. Am avut bucuria să alergăm și să tragem cot la cot cu ei în această experiență, iar la final am realizat un mini documentar care prezintă povestea întregului program Libra Energize prin ochii participanților. Vă invităm să îl urmăriți și să vă lăsați inspirați de povestea acestui proiect!

Mai jos puteți urmări varianta integrală a documentarului Libra Energize în Munții Apuseni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu