Depășește-te, totul începe cu tine

Trecerea liniei de sosire a unui maraton nu reprezintă doar povestea a 42 de kilometri, ci înseamnă tot drumul pe care un om l-a făcut pentru a ajunge acolo. Asta înseamnă luni sau ani de pregătire, de dimineți în care ceasul a sunat mult prea devreme, de antrenamente pe soare, ploaie sau zăpadă. Înseamnă fiecare ieșire în oraș sacrificată pentru a alerga 10 kilometri sau weekendurile care puteau fi leneșe, dar au devenit zile de “long run”. Înseamnă fiecare moment în care un om a decis să iasă din starea de confort, și-a pus pantofii de alergare în picioare și a pornit în urmărirea unui vis: alergarea unui maraton.

Piedicile apar la fiecare pas: uneori doare puțin, alteori doare mai tare. Oboseala, crampele și tentația de a renunța fac parte din joc. Un joc care pentru unii pare nebunesc (orice maratonist a auzit expresia: “Cum să alergi 42 kilometri, ești întreg la minte?!”), dar care e atât de frumos. Fiecare moment în care trecem peste piedici înseamnă că ne depășim pe noi înșine. Devenim mai buni, mai puternici, mai pregătiți pentru orice problemă ne-ar putea apărea în drum.

Linia de finish a unui maraton înseamnă toată munca din spate. Seriozitatea și rigurozitatea acestei munci transformă orice om într-unul mai bun, iar trecerea liniei de finish este expresia vie a îndemnului: “Depășește-te”!

Ne-am unit forțele cu NIVEA MEN DEEP și împreună am creat o poveste care sperăm să îi inspire pe cât mai mulți oameni să lase piedicile în trecut și să facă din fiecare zi o oportunitate de a se depăși.

Depășește-te, totul începe cu tine! NIVEA MEN DEEP x Radu Restivan

 

Cu îngrijirea NIVEA MEN DEEP și atitudinea potrivită, poți să te depășești în orice situație!

Totul începe cu tine:

  • Limitele nu există decat în mintea ta. Ai încredere în obiectivele pe care ți le-ai setat!
  • Când crezi că nu mai poți, continuă! Obstacolele apar pentru a te întări, nu pentru a te opri!
  • Când simți că nu mai ai energia necesară pentru a-ți atinge scopul, amintește-ți de ce ai început!
  • Concentrează-te pe destinație, dar bucură-te de fiecare moment al calătoriei!
  • Amintește-ți ca toate performanțele au același start: tu, având curajul de a-ți depăși limitele!

Știm că ți-ai propus în fiecare zi să fii mai bun decât ai fost ieri. Și demonstrezi asta cu fiecare ocazie!
Îți setezi obiective curajoase și iar apoi nimic nu îți stă în cale pentru a le îndeplini. Profiți de fiecare oportunitate pentru a-ți depăsi limitele, fiind conștient că dincolo de ele te așteaptă cele mai mari satisfacții.

Tocmai de aceea, te susținem în misiunea ta cu o nouă gamă de produse, care te ajută să te fii la înălțimea obiectivelor tale. Pentru că atunci când te simți bine în pielea ta, poti să realizezi orice îți propui!

O curățare în profunzime și o prospețime care durează

Vrei să te simți revitalizat înainte de orice provocare? Alege NIVEA MEN DEEP.
Noile produse NIVEA MEN conțin o formulă specială cu extract de carbon, care acționează puternic împotriva bacteriilor și impurităților. În plus, pentru că sunt îmbogățite cu un parfum masculin cu note lemnoase, lasă o senzație plăcută de prospețime pentru întreaga zi.

Deodorante

Întâmpină provocările fiecărei zile cu multă încredere! Pentru că pielea ta este protejată și reîmprospătată 48h datorită noilor deodorante NIVEA MEN DEEP. Datorită puterii carbonului din formula de îngrijire, ești protejat împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute și ai o senzație de prospețime care durează. În plus, nu vei avea urme pe hainele tale preferate.

Bărbierit

Un bărbierit perfect este startul de care ai nevoie pentru o nouă zi încarcată. Tocmai de aceea, produsele NIVEA MEN DEEP îți curăță pielea pentru o alunecare eficientă a aparatului de ras, protejând și lăsând o senzație de confort de lungă durată. În plus, formula inovatoare cu extract de carbon își schimbă culoarea din negru în alb în momentul aplicării și acționează puternic împotriva bacteriilor și a impurităților. În completarea ritualului de îngrijire, produsele aftershave susțin regenerarea pielii și lasă un parfum masculin după folosire.

Gel de duș

Senzația de prospețime durează întreaga zi. La fel ca dorința ta de reușită! Noul gel de duș NIVEA MEN DEEP conține o formulă inovatoare cu argilă microfină derivată natural, care absoarbe impuritățile și curăță pielea în profunzime. În plus, formula este pe cât de puternică, pe atât de delicată: are grijă de pielea ta, oferindu-i hidratarea de care are nevoie în fiecare zi.

Îngrijirea părului

Când te simți bine, arăți bine! Produsele NIVEA MEN DEEP pentru îngrijirea părului conțin formule cu electroliți și carbon, care acționează puternic împotriva sebumului, impurităților și reziduurilor lăsate de produsele de styling. Rezultatul: un păr, scalp și barbă complet revigorate și curățate în profunzime!

Mai multe informații despre gama NIVEA MEN DEEP sunt disponibile pe site-ul oficial www.nivea.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu