Seria Garmin Fenix 5 Plus: noile superstaruri ale ceasurilor pentru sportivi!

Știți cum oamenii se strâng în jurul celui mai nou model Mercedes atunci când acesta este dezvăluit la un salon internațional de renume? Exact la fel fac și alergătorii atunci când Garmin lansează noul vârf de gamă în ceea ce privește ceasurile dedicate sportivilor 🙂

E o lume pe care doar oamenii super pasionați de sport o pot înțelege. Ne-am obișnuit ca distanța dintre lansarea internațională și cea locală să fie mare, iar momentul în care putem să punem mâna pe un produs apare când deja s-au scris toate review-urile din lume. De data aceasta am avut bucuria să fim în rândul lumii în ceea ce privește lansarea noii game Fenix în România, iar ceasurile au fost lansate în țara noastră exact în ziua în care au putut fi văzute, testate și cumpărate atât în Australia, cât și în SUA.

Care sunt noutățile?

Garmin a adăugat cuvântul Plus lângă deja cunoscutele Garmin Fenix 5, Garmin Fenix 5S și Garmin 5X. E doar un cuvânt pus alături, însă upgrade-ul de la 5 la 5 Plus aduce o mulțime de imbunătățiri majore care ne fac să credem că această serie ar fi putut să primească fără probleme numele de Garmin Fenix 6.

Toate ceasurile Fenix 5 Plus vin cu hărți TOPO preinstalate, funcție care în trecut a fost disponibilă doar pe Garmin Fenix 5X. Nu doar existența hărților este un aspect important, ci mai ales funcția Trendline care îi ajută pe sportivi să folosească cele mai populare rute, totul bazat pe experiența altor alergători. Este o funcționalitate super-utilă mai ales atunci când ești într-un loc nou, iar aplicația îți va sugera un traseu bazat pe distanța pe care vrei să o alergi.

Muzică pe ceas? DA! O idee lansată anul acesta pe modelul Forerunner 645 (click aici pentru a citi un review excelent făcut de DC RAINMAKER) și care acum a fost implementată pe întreaga serie Fenix 5 Plus. Ceasul poate „găzdui” aproximativ 500 piese, însă este posibilă și sincronizarea cu Deezer, astfel încât să nu mai fie nevoie de tot procesul de download al muzicii. Sperăm ca în curând să apară și sincronizarea cu Spotify, serviciul care pare să fie în topul preferințelor românilor.

Construcția solidă. Aici nu este nici o noutate fața de generația anterioară, însă am vrut să precizăm că seria Fenix reprezintă excelența execuției în materie de ceasuri: toate modelele sunt extrem de solide, arată fantastic, iar rezistența în condiții grele merită nota 10 cu felicitări.

Prețurile ceasurilor din această gamă încep de la 3.324 lei. Acestea pot fi comandate de pe site-urile distribuitorilor autorizați Garmin.

Mai multe detalii puteți citi pe site-ul oficial.

Garmin Fenix 5 Plus a aterizat la București 🙂

Pe 25 iunie, echipa Garmin România a organizat primul eveniment oficial al brandului, iar noua generație Fenix a fost lansată în prezența echipei globale Garmin, a ambasadorilor locali și a invitaților speciali. Mai jos puteți urmări câteva fotografii realizate la eveniment.

Seria Garmin Fenix 5 Plus a fost lansată în România

Daniel Osmanovici și Sonia Argint Ionescu alături de noile lor ceasuri.

Echipa de ambasadori Garmin România s-a reunit pentru un eveniment special.

Garmin Fenix 5S Plus, una dintre vedele evenimentului de lansare.

 

Până avem gata review-ul pentru Fenix 5 Plus, puteți urmări cam cât de tare a fost generația anterioară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu