România, pe harta alergării mondiale! Am participat la ștafeta globală On Running

Aseară a avut loc lansarea modelului Cloudace de la On Running. Cu ocazia acestui eveniment, a fost organizată cea mai lungă ștafetă de alergare din lume, desfășurată pe toate cele 24 fusuri orare ale globului.

A fost un eveniment unic, la care ne-am super bucurat să ne alăturăm. Începând cu ora 18:00 ne-am întâlnit la magazinul Stonefeet (Splaiul Unirii nr. 96), acolo unde am aflat mai multe informații despre noul model de pantofi, după care am așteptat cu nerăbdare startul cursei.

Invitatul special al evenimentului a fost Fabio Lenzlinger, International Sales Manager On Running, care a povestit alergătorilor prezenți despre noile tehnologii disponibile pe modelul Cloudace, dar și despre ideea ștafetei globale de alergare.

Traseul nostru a fost pe malul Dâmboviței, după care am continuat alergarea prin Parcul Tineretului. Am avut muzica, multă energie și am reușit să colorăm orașul cu bună dispoziție!

Alergarea din București a fost înregistrată oficial în ștafeta globală, alături de alte curse organizate peste tot în lume. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul oficial On Running.

 

Vedeta evenimentului: On Running Cloudace


Fotografiile din articol sunt realizate cu Nokia 8 Sirocco, care oferă experiența celui mai bun Android, cu cele mai recente inovații de la Google.  Actualizările regulate de securitate și upgrade-ul gratuit al SO timp de doi ani înseamnă că noul Nokia 8 Sirocco cu Android One va fi perfect sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu