Am sărbătorit Ziua Globală a Alergării alături de On Running și Garmin

De Ziua Globală a Alergării am sărbătorit alături de cei de la On Running România și Garmin România. Cea de-a doua sesiune de testare a pantofilor On a avut loc la magazinul Stonefeet. Ne-am întâlnit cu alți pasionați de alergare, am putut testa tehnologia revoluționară CloudTec® a modelelor Cloud X și Cloudflow, dar și precizia ceasurilor Garmin.

Deși erau prevestite averse de ploaie, norii ne-au fost alături pe traseu, însă nu ne-au stricat distracția. Dimpotrivă, ne-au lăsat să ne bucurăm de experiența unică pe care ne-o oferă alergarea cu pantofii On.

După ce am făcut câteva ture pe malul Dâmboviței, am interacționat cu produsele, după care am rămas în magazinul Stonefeet pentru a discuta despre experiența de pe traseu.

Atmosfera a fost incredibilă, așa că trebuie să mai repetăm experiența! 


Fotografiile din articol sunt realizate cu Nokia 8 Sirocco, care oferă experiența celui mai bun Android, cu cele mai recente inovații de la Google.  Actualizările regulate de securitate și upgrade-ul gratuit al SO timp de doi ani înseamnă că noul Nokia 8 Sirocco cu Android One va fi perfect sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu