Pe 4 iunie antrenăm forța specifică pentru alergători!

Pe 4 iunie invităm toți pasionații de alergare la un antrenament de forță specifică. Pregătirea fizică este esențială înainte de cele mai importante competiții ale sezonului, așadar vom pune accent pe lucrurile care ne ajută să fim alergători mai buni.

Radu Restivan, antrenor de atletism la 321sport, va susține antrenamentul și va fi alături de alergători pe tot parcursul acesteia.

Evenimentul se desfășoară luni (4 iunie) la Exclusive Fitness începând cu ora 20:00, participarea este gratuită și sunt disponibile 25 locuri. Pentru rezervarea unui loc trebuie sunat luni după ora 07:00 la recepția clubului (număr de telefon 0746.350.007).

Antrenamentul este organizat cu ocazia lansării noului antiperspirant ADIPOWER cu tehnologia Smart Body Response, pentru 72 de ore de protecție. Acesta este destinat bărbaților și femeilor care își testează limitele în fiecare zi și vor să se simta încrezători în protecția lor.


Formula ultra-eficientă a antiperspirantului ADIPOWER conține un nivel ridicat de substanțe active anti-umezeală, care asigură cele 72 de ore de protecție împotriva mirosului și a umezelii. Aceasta este îmbinată cu o tehnologie inovatoare de încapsulare dublă care conduce parfumul în spray, dar și o încapsulare specială pentru roll-on. Tehnologia folosită ajută la crearea unui sistem care îți oferă protecție atunci când ai cea mai mare nevoie.

ADIPOWER pentru bărbați are un parfum modern și tonic în care se regăsesc acordurile aromatice de lemn de santal și patchouli, alături de notele masculine ale frunzelor de cistus și boabelor de tonka. Varianta pentru femei are o aromă fructată intensă care se deschide cu notele citrice. Acestea sunt puse în evidență printr-un buchet floral feminin, revigorant: gardenie, neroli, bujor. Ambele produse sunt gândite pentru oameni care au nevoie de un produs la fel de puternic ca ei, care sa îi protejeze întreaga zi împotriva transpirației și a mirosului neplăcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu