Alergători în Piața Obor și cele mai bune fructe: 321sport RUN+FRUITS

Conceptul 321sport RUN+ presupune să punem alergarea în contexte cât mai diferite, iar la finalul antrenamentului să avem ocazia să interacționăm cu lucruri bune sau frumoase.

La primele două evenimente am fost la cafea și la înghețată, iar destinația celei de-a treia experiențe a fost votată în unanimitate: Piața Obor pentru cele mai bune fructe românești!

Așa că am pornit de la Universitate și am alergat prin centrul orașului, trecând pe marile bulevarde, dar și pe lângă case istorice sau comori ascunse ale capitalei. Partea bună a fost în Piața Obor, unde am găsit niște cireșe și căpșuni extraordinar de bune, pe care le-am mâncat în Parcul Obor.

Vă recomandăm să mergeți cât mai des în piețe și să cumpărați fructe de la comercianții locali, veți găsi produse naturale și extrem de gustoase. Mai jos puteți vedea track-ul alergării și fotografiile realizate cu telefonul Nokia 8 Sirocco!


Fotografiile din articol sunt realizate cu Nokia 8 Sirocco, care oferă experiența celui mai bun Android, cu cele mai recente inovații de la Google.  Actualizările regulate de securitate și upgrade-ul gratuit al SO timp de doi ani înseamnă că noul Nokia 8 Sirocco cu Android One va fi perfect sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu