Pantofii On Running au colorat străzile Bucureștiului

Săptămâna trecută am participat la prima sesiune de testare a pantofilor On Running, acolo unde au putut fi testate modelele Cloud X și Cloudflow. Pasionații de alergare și-au dat întâlnire la The Urbanist acolo unde au avut ocazia să interacționeze cu tehnologia revoluționară CloudTec®

Povestea On Running a luat naștere în ianuarie 2010, atunci când o echipă formată din sportivi și ingineri a creat un pantof care își propunea ca talpa să aibă un dublu rol: să amortizeze aterizarea alergătorului și să sporească propulsia la desprinderea de la sol. Astfel a luat naștere tehnologia CloudTec®, care avea să devină definitorie pentru brandul elvețian prin expresia “Run On Clouds” (“Aleargă Pe Nori”).

Pantofii de alergare On sunt disponibili de la începutul anului în mai multe magazine din România. Detalii pe pagina oficială de Facebook On România.


Fotografiile din articol sunt realizate cu Nokia 8 Sirocco, care oferă experiența celui mai bun Android, cu cele mai recente inovații de la Google.  Actualizările regulate de securitate și upgrade-ul gratuit al SO timp de doi ani înseamnă că noul Nokia 8 Sirocco cu Android One va fi perfect sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu