321sport RUN+ Ice Cream în imagini

După ce în aprilie am oragnizat prima alergare 321sport RUN+, am zis să repetă experiența și de data asta să facem o oprire la înghețată. Aceste ieșiri fac parte dintr-o serie de evenimente în care ne propunem să combinăm alergarea cu o cafea bună, o bere, o înghețată, un burger sau un eveniment cultural. De ce? Pentru că nouă ne plac super mult alergările urbane, vrem să descoperim o altă latură a orașului și ne place super mult să socializăm.

De data asta RUN+ Ice Cream a început în fața Hotelului Intercontinental, iar finish-ul a fost la gelateria DolciConi (str. Drobeta nr. 8), acolo unde am savurat cupe de înghețată dintr-o mulțime de sortimente. Yummy!

Cum s-a desfășurat totul? Am început cu o mică încălzire, după care am alergat prin centrul capitalei. Nici de data asta nu am avut un traseu stabilit de la început, lucru care un plus de spontaneitate acestor evenimente.

Viteza de alergare a fost setată de cel mai lent alergător, iar pe tot traseul ne-am bucurat de muzică.🙂

Dacă vrei să ni te alături și tu la următoarele evenimente 321sport RUN+ fii cu ochii pe conturile noastre de Facebook și Instagram, acolo unde vom anunța viitoarele ture.


Fotografiile din articol sunt realizate cu Nokia 8 Sirocco, care oferă experiența celui mai bun Android, cu cele mai recente inovații de la Google.  Actualizările regulate de securitate și upgrade-ul gratuit al SO timp de doi ani înseamnă că noul Nokia 8 Sirocco cu Android One va fi perfect sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu