321sport RUN+ Coffee în imagini

În aprilie am lansat  321sport RUN+, o serie de evenimente în care alergarea poate fi combinată cu o cafea bună, o bere, o înghețată, un burger sau un eveniment cultural. Ne plac super mult alergările urbane, tocmai de aceea vrem să descoperim o altă latură a orașului și să ne transformăm în mici exploratori urbani.

Pe 28 aprilie am ieșit la prema alergare RUN+ și am ales ca loc de socializare T-Zero Coffee Shop (str. Dianei nr. 1). De aici am pornit tura de explorare a orașului și tot aici ne-am oprit la final pentru a savura o cafea super aromată.

Cum s-a desfășurat totul? Am început cu o mică încălzire, după care am pornit pe străduțele din împrejurimi. Nu am avut un traseu stabilit de la început, iar asta a fost și frumusețea acestei alergări. Chiar ne-am simțit ca niște exploratori ai orașului.

Viteza de alergare a fost setată de cel mai lent alergător, iar pe tot traseul ne-am bucurat de muzică.🙂

Dacă vrei să ni te alături și tu la următoarele evenimente 321sport RUN+ fii cu ochii pe conturile noastre de Facebook și Instagram, acolo unde vom anunța viitoarele ture.

 


Fotografiile din articol sunt realizate cu Nokia 8 Sirocco, care oferă experiența celui mai bun Android, cu cele mai recente inovații de la Google.  Actualizările regulate de securitate și upgrade-ul gratuit al SO timp de doi ani înseamnă că noul Nokia 8 Sirocco cu Android One va fi perfect sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu