Ediția limitată adidas UltraBOOST Parley a ajuns și la București

Astăzi s-a lansat la București ediția limitată a pantofului adidas UltraBOOST Parley, creată de adidas în colaborare cu Marc ter Stegen, portarul FC Barcelona. Astfel se continuă creșterea gradului de conștientizare privind amenințarea cauzată de poluarea marină cu plastic.

Fiecare pereche din colecția limitată împiedică aproximativ 11 sticle de plastic să ajungă în oceane. Inspirat de culorile albastru închis și verde ce se regăsesc în porturile urbane, modelul UltraBOOST Parley îmbină tehnologia pantofilor pentru performanță, cu eco-inovarea progresivă.

Detalii tehnice:
  • În realizarea pantofilor se folosește 85% Parley Ocean PlasticTM, un material inovator creat din deșeuri de plastic reciclate, interceptate înainte de a intra în ocean.
  • Talpa intermediară, cu tehnologia BOOST, este creată din materiale reciclabile, oferind confort, amortizare şi retur de energie la contactul cu solul.
  • Talpa exterioară din cauciuc Continental este concepută din materiale naturale și asigură un contact lin și flexibil cu solul, plus aderență avansată în orice condiții.
  • În pantoful drept este integrat un cip NFC care are ca scop informarea și educarea purtătorului.

La o simplă atingere a pantofului drept cu telefonul, pot fi accesate experiențe exclusive şi informaţii despre impactul poluării cu plastic asupra mediului. Prin intermediul platformei mobile, consumatorii au posibilitatea de a afla mai multe despre această colaborare, informații despre cum să evite plasticul în viața de zi cu zi și cum să participe activ la viitoarele inițiative.

UltraBOOST Parley va fi disponibil în număr limitat în magazinele adidas din România începând cu data de 16 aprilie 2018. Pentru a afla mai multe informaţii, vizitați adidas.com/Parley.

Noi abia așteptăm să scoatem la alergat perechea noastră de UltraBOOST Parley, și, după câteva ture bune, să revenim cu un review.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu