Știri despre alergare – 10 aprilie 2018

321sport prezintă în fiecare marți cele mai importante știri legate despre alergare: tehnologii, lansări, competiții și alte evenimente importante.

  • În perioada 26-27 mai, la Timișoara, se va desfășura Campionatul European de 24 de ore de alergare, iar Federația Română de Atletism a anunțat lista atleților care au îndeplinit condițiile de calificare.
  • Paul Dicu, ultramaratonistul care aleargă an de an în cele mai dure competiţii prin deşert pentru a susţine cauza micuţilor cu afecţiuni cardiace, s-a înscris în acest an la TransSahara. El a luat startul competiției la 4 aprilie şi va traversa Sahara marocană de la est la vest, cursa constând în a parcurge 1.300 kilometri într-o lună. Detalii suplimentare aici, iar dacă vreți să îi urmăriți parcursul, puteți să o faceți aici.
  • Brandul elveţian On Running s-a lansat oficial și în România. Apărut în 2010, On a venit pe piaţă cu o tehnologie unică: CloudTec® – o talpă care are un dublu rol de amortizare la aterizare și de sporire a propulsiei în momentul desprinderii de la sol.
  • Mai puțini străini au concurat pe străzile din Phenian la maratonul anual al Coreei de Nord. Aproximativ 400 de amatori străini au luat parte în acest an la competiție, ceea ce reprezintă mai puțin de jumătate din numărul străinilor care au participat la această competiție anul trecut.
  • Deși nu s-au calificat pentru maratonul Boston, cuplul format din Kaitlyn și Matt a decis să parcurgă traseul o săptămână mai devreme, astfel încât să-și poată susține cauza, un loc numit Journey Forward, unde Matt merge la recuperare de patru ori pe săptămână. Cuplul a pornit alergarea la 9 dimineața, exact cu o săptămână înainte de maratonul din Boston, iar Kaitlyn a alergat în timp ce îl împingea pe Matt, care suferă de paralizie, într-un scaun cu rotile. Povestea lor poate fi citită aici.

Dacă reprezentați o competiție, un brand sau o entitate sportivă legată de alergare, vă rugăm să ne trimiteți informații la adresa stiri@321sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu