Știri despre alergare – 3 aprilie 2018

321sport prezintă în fiecare marți cele mai importante știri legate despre alergare: tehnologii, lansări, competiții și alte evenimente importante.

  • S-a anunțat cea de-a noua ediție a DHL Carpathian Marathon! Competiția va avea loc pe 16 iunie, într-un cadru nou și cu trasee spectaculoase, startul fiind dat de la Cheile Grădiștei.
  • Federația Română de Atletism a decis atelții care vor reprezenta România la Campionatul Mondial de alergare montană de Ultramaraton din Penyagolosa/Spania. Sportivii selecționați îndeplinesc cele mai multe criterii specifice și au înregistrate cele mai bune performanțe. Lista completă a acestora poate fi accesată aici.
  • După ce ani la rând a aplicat la Maratonul din Londra, Bob Wray (în vârstă de 80 de ani) a fost unul dintre norocoșii acceptați în competiție. Bob este unul dintre cei 40 de mii de câștigători, dintre 300 de mii de aplicanți. Povestea completă poate fi citită aici.
  • Pentru cei dintre voi care s-au gândit vreodată să alerge dimineața direct spre locul de muncă, povestea asta ar putea fi motivațională! Joshua Woiderski, asistent al avocatului Statelor Unite ale Americii din Atlanta, aleargă 8 kilometri către muncă (între trei și cinci zile pe săptămână).

Dacă reprezentați o competiție, un brand sau o entitate sportivă legată de alergare, vă rugăm să ne trimiteți informații la adresa stiri@321sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu