Ştiri despre alergare – 27 martie 2018

321sport prezintă în fiecare marți cele mai importante știri legate despre alergare: tehnologii, lansări, competiții și alte evenimente importante.

  • La Campionatul European Masters de la Madrid, România a câştigat 10 medalii, dintre care două de aur. Elena Pagu a câştigat medalia de aur la 5 km marş, la 91 de ani, iar Florina Marin a câştigat o medalie de aur la lungime, categoria de vârstă 40 de ani. Detalii suplimentare aici.
  • De partea cealaltă a continentului, la USATF Masters Indoor Track & Field Championships, din Landover, Maryland, au fost înregistrate șapte recorduri mondiale. Dintre acestea, patru dintre ele au fost doborâte de participanţi de peste 100 de ani. Povestea completă aici.
  • Tot în weekendul care a trecut, Malcolm Richards și Lindsey Scherf au înregistrat recorduri mondiale la proba de maraton indoor, într-unul dintre cele mai brutale evenimente ale alergării. Detalii aici.
  • Loren Zitomersky, avocatul Disney, îşi propune să termine cel mai rapid maraton din lume alergând cu spatele, cu scopul de a strânge bani pentru vindecarea epilepsiei. Povestea ideii neobişnuite poate fi citită aici.
  • Pe 22 aprilie, la o zi după cea de-a 92-a aniversare, Majestatea Sa, Regina Marii Britanii, va fi oficialul care va da startul Maratonului de la Londra. Se pare că regina  Elisabeta a II-a va urca pe un podium special amenajat pe terenul castelului Windsor pentru a apăsa trăgaciul la ora 10:00, trimițând 40 000 de alergători pe traseul din oraș.
  • Latoya Shauntay Snell s-a apucat de alergat deşi în viaţa ei nu mai făcuse acest lucru şi considera această activitate ca fiind una pentru “cei albi”. Ca alergător plus-sized, Latoya, care are acum 32 de ani, a alergat deja în 80 de competiţii (dintre care două ultramaratoane) şi are o medie de 40-100 de kilometri pe săptămână. Despre problemele de sănătate pe care le-a avut şi despre cum a ajuns să alerge, se poate citi aici.

Dacă reprezentați o competiție, un brand sau o entitate sportivă legată de alergare, vă rugăm să ne trimiteți informații la adresa stiri@321sport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu