Trocathlon: Ocazia să-ți înnoiești echipamentul sportiv!

Astăzi am dat o fugă la Decathlon Băneasa. Știam că mai sunt câteva zile de Trocathlon și am vrut să văd și eu care-i treaba cu această campanie.

Așadar, între 2 și 25 martie, 22 de magazine Decathlon organizează singurul târg de produse sportive second hand. Pe principiul “ce ție nu-ți mai trebuie, pentru altul poate fi o comoară”, Trocathlon pune la dispoziția doritorilor ocazia să își înnoiască echipamentul sportiv.


Cum funcționează? Poți vinde articolele sportive pe care nu le mai folosești și să primești în schimb, după vânzarea lor, un voucher echivalent cu prețul la care au fost date, din care să îți cumperi alte produse noi. Oferind o nouă viață echipamentului tău, reduci rata de consum, iar noi știm că sportul înseamnă generozitate. Ultima zi în care poți aduce produse într-unul dintre magazinele Decathlon participante la Trocathlon este 24 martie.

Poți să achiziționezi echipamente sportive aproape noi, la prețuri mai mici decât cele ale pieței. Dacă nu ești hotărât să te oprești la un singur sport și îți place să experimentezi, aceasta este ocazia! Datorită prețurilor mici, îți va fi ușor să schimbi echipamentul mai des. În ultima zi a campaniei (25 martie), vei beneficia și de o reducere de 20% la toate produsele.

Cu Trocathlon, nu ai surprize! Toate produsele au fost verificat de specialiști și au fost puse spre vânzare doar pentru că sunt într-o stare bună, fără rabat de la siguranță. Pentru schiuri și biciclete primești o revizie gratuită, valabilă timp de un an.

Mai trebuie să știi că sunt câteva tipuri de produse pe care nu le poți aduce la Trocathlon. Aici vei găsi o listă cu toate articolele interzise.

Dacă îți surâde ideea, dar nu poți ajunge într-unul dintre magazinele participante, să știi că poți intra pe trocathlon.ro, îți alegi produsul dorit, iar el va fi livrat la tine acasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu