“De vorbă în vestiar” – newsletter-ul culturii de running

Nu este un secret că ne plac oamenii care aleargă. La începutul lui 2018 am decis să creăm o conversație constantă și de calitate pe care s-o avem în mediul online săptămână de săptămână. Noi vă răpim câteva minute din viață, iar în schimb vă oferim informații de calitate. Pare o afacere bună, nu?

Așa a luat naștere “De vorbă-n vestiar”, newsletter-ul 321sport dedicat culturii de running. Scopul acestuia este să fie o gură de aer proaspăt în viața alergătorilor.

Noi definim “vestiar” drept locul în care vorbești cu prietenii înainte sau după antrenament: poate fi o sală, poate fi portbagajul unei mașini sau o stație de metrou. Vestiarul este acolo unde simțim noi că trebuie să fie, important să conțină două lucruri: prieteni buni și idei mișto.

Nu este genul acela de newsletter în care veți găsi sugestii de antrenamente. Sigur, o să vorbim și despre sport, dar scopul este să descoperim împreună poveștile și lucrurile grozave din lumea alergării. Vorbim despre cărți, muzică, oameni inspiraționali și spunem lucrurilor pe nume.

Echipa editorială este formată din Corina Nițescu și Radu Restivan, oamenii responsabili de content la 321sport. Dacă nu suntem leșinați după vreun maraton, ar trebui să găsiți newsletterul în fiecare joi în vestiar. Pardon, în inbox 🙂 Dacă vrei să-l primești, te poți înscrie aici.


Dacă ai ratat newsletterul, aici poți vedea arhiva acestuia:


Hai și tu în vestiar 🙂

* indicates requiredLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu