Roxana Stransky

Roxana Stransky este Internal Training Consultant la Oracle University. A început cu mersul pe bicicletă (mtb), iar primul concurs la care a participat a fost mult prea greu: nu a reușit să îl termine. Deşi s-a chinuit teribil, a zis că nu îi mai trebuie vreodată aşa ceva! După câteva zile a revenit la gânduri mai bune şi s-a hotărât că nu o să mai meargă la un concurs fără să fie pregatită să îl termine.

Aşa a început totul, în august 2014, iar de atunci aleargă de două, trei ori pe săptămână. Se simte bine după ce face sport, mai sănătoasă şi uneori simte un val de endorfine. Nu a fost tot timpul aşa, dar acum simet că nu are stare dacă trec mai mult de două, trei, patru zile şi nu iese să alerge.

De cele mai multe ori face antrenamentele singură, însă îi face plăcere să alerge şi în echipă. Se bucură mult că a descoperit comunitatea 321sport! Face sport pentru că îi face placere şi pentru că vrea să încerce să îşi îmbunătăţească performanţele şi, de ce nu, limitele. Urmatorul pe lista motivațiilor este soţul ei, motivatorul absolut. El a jucat un rol important în a o determina să iubească alergarea.


Acest portret a fost realizat în cadrul campaniei Primăvara Alergătoarelor, un proiect inițiat de 321sport și încurajat de Nokia Mobile. Ne-am propus să arătăm că alergătoarele sunt puternice, încrezătoare și ne inspiră în fiecare zi.

Galeria completă și poveștile celorlalte alergătoare pot fi văzute aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu