Mădălina Leonte

Mădălina Leonte este de profesie avocat. Iese la alergat de trei, patru ori pe săptămână din dorinţa de a avea o sănătate fizică şi mentală “la cote ideale”. Motivaţia pentru o alergare constantă a  apărut din tentaţia competiţiei, din dorinţa de a participa la evenimente competitive, unde să obţină rezultate cât mai bune şi să îşi depăşească de fiecare dată limitele.

Cel mai des aleargă singură, dar preferă şi alergările de grup deoarece atunci când alergi în grup, alături de prieteni, alergarea devine mult mai plăcută. Cei care o motivează să alerge sunt prietenii ei, alergatori cu mult mai multă experienţă decât a ei, cât şi alţi alergători amatori sau profesionişti, cărora le-a aflat poveștile şi care au dovedit că pot să își depășească limitele și să devina astfel un model pentru cei din jurul lor.


Acest portret a fost realizat în cadrul campaniei Primăvara Alergătoarelor, un proiect inițiat de 321sport și încurajat de Nokia Mobile. Ne-am propus să arătăm că alergătoarele sunt puternice, încrezătoare și ne inspiră în fiecare zi.

Galeria completă și poveștile celorlalte alergătoare pot fi văzute aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu