Karina Avadanei

Karina Avadanei este Ofițer în Ministerul Apărării Naționale. La început nu a avut un scop în sine când s-a apucat de sport, în afară de curiozitatea de a încerca diferite tipuri. După ce a văzut beneficiile pe care i le oferă activitatea sportivă, a devenit un stil de viață, o nevoie pe care nu o poate neglija. În prezent aleargă de două, trei ori pe săptămână şi se simte extraordinar de bine când face mișcare.

Este conştientă că sportul îi oferă un alt tonus și ia totul ca pe o provocare. La capitolul alergare încercă de fiecare dată să progreseze, fie alergând o cursă mai lungă, mai grea, sau lucrând la îmbunătățirea ritmului. Cel mai frecvent aleargă singură, pentru că simte că se detașează cumva de tot, că uită de probleme, dar îi place să alerge şi în echipă, deoarece este mai distractiv.

Consideră că alergarea pe distanțe lungi este foarte bună și ca terapie, datorită stării de bine care apare instantaneu după o cursă mai lungă. Motivația este intrinsecă, acum îşi doreşte să participe la curse mai grele, cum ar fi alergarea montană, să se bucure de priveliște, de atmosfera de concurs și bineînțeles să reușească să termine cu bine aceste competiţii. În același timp îi place să îşi testeze limitele și să depășească anumite bariere, iar alergarea îi permite acest lucru.


Acest portret a fost realizat în cadrul campaniei Primăvara Alergătoarelor, un proiect inițiat de 321sport și încurajat de Nokia Mobile. Ne-am propus să arătăm că alergătoarele sunt puternice, încrezătoare și ne inspiră în fiecare zi.

Galeria completă și poveștile celorlalte alergătoare pot fi văzute aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu