Anca Cojocaru

Anca Cojocaru este junior category manager. Aleargă de trei, patru ori pe săptâmănă iar când se pregăteşte pentru competiţii chiar mai des. A fost de mică o persoană care iubeşte sportul, ceva ce a văzut şi a preluat de la tatăl ei – prima persoană care i-a fost model în acest sens. Ce o motivează să facă sport constant? Starea de bine de după antrenament. Sportul este o formă de terapie pentru ea.

Aleargă de cele mai multe ori singură, fiind momentele în care îşi pune ordine în gânduri, ia decizii sau se auto-analizează. Însă aleargă şi în echipă, alături de persoane mult mai experimentate, cu un pace mult mai bun decât al ei. O ajută să îşi depăşească limitele, să alerge mai mult, mai repede, sau mai bine.

Persoana care o motivează să facă sport este acea persoană din interiorul ei, care nu are niciodată stare, care îi spune că vrea să alerge în orice loc nou pe care îl vizitează, sau poate toți alergătorii care o inspiră prin perseverenţa şi îndârjirea lor. “Daca ei pot, pot si eu!”, spune ea.


Acest portret a fost realizat în cadrul campaniei Primăvara Alergătoarelor, un proiect inițiat de 321sport și încurajat de Nokia Mobile. Ne-am propus să arătăm că alergătoarele sunt puternice, încrezătoare și ne inspiră în fiecare zi.

Galeria completă și poveștile celorlalte alergătoare pot fi văzute aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu