Alexandra Culda

Alexandra Culda este economist. În timpul săptămânii petrece foarte multe ore la birou, pe scaun, şi simte nevoia de a face mișcare. Este conștientă că sănătatea este influențată de dieta alimentară, dar este strict legată şi de sport, de orice fel de sport. Tocmai de aceea s-a hotărât să iasă la alergat şi face asta săptămânal, în weekend, mai puţin iarna.

Îi place să facă sport pentru că în timpul acela este ea cu sine însăşi şi cu muzica ei. Atunci are ocazia să reflecteze puţin la tot ce se întâmplă în viaţa ei. “În timpul sportului, corpul eliberează endorfine și este creată o stare de bine, iar tu ajungi să fii dependent de asta ca şi de ciocolată. Unde mai pui ca sportul te ajuta sa arăţi mai bine”, ne explică ea.

Aleargă singură, sau împreună cu o prietenă, pentru că asta ar fi o ocazie perfectă de a petrece timp împreună, într-un mod care le place amândurora. Iar, cel mai important, se susţin una pe cealalta şi reușesc să îşi îndeplinească obicetivul pe care şi-l propun de parcurs.


Acest portret a fost realizat în cadrul campaniei Primăvara Alergătoarelor, un proiect inițiat de 321sport și încurajat de Nokia Mobile. Ne-am propus să arătăm că alergătoarele sunt puternice, încrezătoare și ne inspiră în fiecare zi.

Galeria completă și poveștile celorlalte alergătoare pot fi văzute aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu