Adriana Anchidin

Adriana Anchidin este IT Operations Manager şi aleargă de câteva ori pe săptămână. Îşi doreşte un corp sănătos, care să o susţină în toate activităţile şi aventurile pe care şi le propune. Faptul că face parte dintr-o comunitate de sportivi amatori îi oferă motivaţia şi inspiraţia necesară de a continua să facă sport, dar nu uită să menţioneze un instructor excelent. Se bucură că face parte dintr-o gaşcă faină de oameni (321sport) care sunt super pasionaţi de sport.

Deşi de cele mai multe ori aleargă în echipă, câteodată îşi doreşte să fie ea cu gândurile ei, astfel că face şi antrenamente singură. Cu toate astea, crede că alergatul şi sportul în gaşcă este distractiv şi face ca timpul să zboare, dar mai ales ajută la construirea unor relaţii autentice, bazate pe pasiuni similare.

Când vine vorba de sport, Radu Restivan este cel care o motivează să iasă la alergat, gaşca 321sport, dar cel mai important, se bazează pe propria voinţă şi determinare.


Acest portret a fost realizat în cadrul campaniei Primăvara Alergătoarelor, un proiect inițiat de 321sport și încurajat de Nokia Mobile. Ne-am propus să arătăm că alergătoarele sunt puternice, încrezătoare și ne inspiră în fiecare zi.

Galeria completă și poveștile celorlalte alergătoare pot fi văzute aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu