Convenția Internațională de Fitness by Fitness Scandinavia revine în 2018

Cea de-a opta ediție a Convenției Internaționale de Fitness by Fitness Scandinavia va avea loc în weekend-ul 12-13 mai, la Rin Grand Hotel. Pasionații de fitness vor putea lua parte la clase susținute de experți de top din lumea fitness-ului, care îi vor motiva să încerce concepte noi sportive.

Cele două zile de evenimente nu vor fi dedicate exclusiv antrenorilor de fitness, ci se vor adresa tuturor pasionaților de sport pentru care energia pozitivă și echipamentul sunt singurele ingrediente necesare.

Evenimentele vor cuprinde clase de Cycling (indoor, tradițional, mountain ride etc), Fight Klub, Intense Body Challenge, Body Revolution, Step Choreography, Calisthenics, Dynamic Postural, Zumba, Yoga, Dance, Pilates Couple, Steel Tonic, HIIT Core Workout și Extreme Tabata.

Pentru mai mult detalii despre clasele la care vă puteți înscrie, accesați site-ul dedicat Convenției.

Pe lângă clasele propriu-zise de antrenament, organizatorii au pregătit și o serie de seminare care abordează teme precum fitness-ul sau nutriția și vor fi susținute de cei mai relevanți speakeri din România. Printre cele mai atractive, menționăm:

  • The future in strength and conditioning, susținut de Matthew Griffiths
  • Athletic Drills, susținut de Lucian Nicolescu
  • The influence of intermittent fasting on HGH – Cristina Toma
  • o dezbatere despre nutriție cu Cristian Mărgărit, Gabriela Nedelea, Cristina Toma, Marie Vrânceanu și Șerban Damian
  • Fitness business in 4 steps – Florin Cujba
  • Nutrition knowledge and how to get it – Cristi Mărgărit
  • Fitness marketing cu Cristina Cerga

Anul acesta la eveniment vor fi prezenți Robert Steinbacher, Jorge Mix, Sasha Oshkin, Beko Kaygee, Stefano Crocetta, Adrian Borozan, Carmen Fit, dar și mulți alții. Pentru mai multe detalii, vizitează site-ul Fitness Scandinavia aici.

Prețul unui pachet pentru participarea la Convenția Internațională de Fitness by Fitness Scandinavia este de 290 de lei până pe 23 martie, după carea o să crească la 450 lei.

 
Toți cei care se înscriu prin grupul “321 SPORT” vor primi o reducere de 20 de lei dacă vor selecta acest lucru la înscrierea pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu