adidas adizero Sub2: alături de Wilson Kipsang pentru un nou record la Tokyo

După ce în 2017 sportivul adidas Wilson Kipsang a câștigat Maratonul de la Tokyo cu timpul de 2 ore 3 minute și 58 secunde, cel mai rapid timp într-un maraton de pe teritoriul japonez, sportivul din Kenya se întoarce la Tokyo cu speranţa de a-şi depăşi propriul record. El va alerga cu noua versiune a pantofilor adidas adizero Sub2, model revoluţionar creat special pentru atleţii de elită. Targetul pe care și l-a propus anul acesta: 02:02:50, adică își dorește să doboare recordul mondial stabilit de Dennis Kimetto la Berlin în 2014 (02:02:57).

adidas adizero Sub2 este cel mai performant, rapid şi uşor pantof de alergare creat vreodată de adidas. Modelul dispune de noua tehnologie BOOST Light, care combină returul constant de energie cu cea mai ușoară spumă BOOST creată vreodată.

Embed from Getty Images
Ca design, tehnologia BOOST a fost reintepretată pentru prima dată cu un model ce imită marmura, de culoare argintie. Ţesătura exterioară are un singur strat ultra-ușoar, proiectat din plasă, pentru a reduce greutatea. De asemenea, are întărituri interne și Microfit avansat, ce oferă sportivilor un suport superior, confort și potrivire perfectă. Talpa exterioară, Continental Microweb (evoluată din Stretchweb) asigură aderență sporită și îi ajută pe atleți să evite alunecările, astfel încât aceștia se pot aventura cu o eficiență maximă în cursa de 42 de kilometri.

Pantoful a fost conceput încă din 2012, în colaborare cu alergătorii de top adidas, inclusiv Kipsang, care s-a pregătit pentru a face istorie în sport prin alergarea unui maraton în sub două ore. Acum, după Maratonul de la Tokyo, adidas va pune modelul de pantofi la dispoziția tuturor alergătorilor din lume.

Modelul a avut pre-lansarea în Septembrie 2017 la Berlin Marathon Expo pentru un grup restrâns de alergători la maraton, dar va fi disponibil şi în magazinele adidas din întreaga lume începând cu 15 Martie 2018.

Maratonul de la Tokyo se desfășoară pe 25 februarie, iar pentru mai multe informații puteți urmări site-ul www.marathon.tokyo/en. Acesta face parte din circuitul Abbott World Marathon Majors alături de maratoanele de la Boston, Londra, Berlin, Chicago și New York.

Mai jos puteți vedea atmosfera de la Maratonul de la Tokyo în documentarul Discover the World through its Marathons!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu