Nike Epic React: confortabili și de cursă lungă, acum disponibili și în România

Nike Epic React: confortabili și de cursă lungă, acum disponibili și în România

Alergătorii își doresc, întotdeauna, un pantof bun și care să reziste mulți, mulți kilometri. Este un fel de combinație pe care toți producătorii încearcă s-o atingă. În luna ianuarie, Nike a anunțat că va lansa un pantof care să îndeplinească dorințele tuturor alergătorilor: Nike Epic React.

În comparație cu predecesorul său Lunarepic 2 (dacă dați click pe link puteți vedea un review video făcut de noi în 2017), React este cu 5% mai ușor și cu 11% mai moale, iar returul de energie este cu 10% mai mare. De asemenea, pantoful are o talpă rezistentă, care răspunde nevoilor celor mai dedicați alergători pe distanțe lungi.

Nike Epic React este considerat un pantof revoluționar în ceea ce privește amortizarea și a fost cel mai testat produs al brandului: atleți de top au alergat peste 27.000 de kilometri cu Nike React pentru a proba eficacitatea noului produs.

Utilizând datele oferite prin termografiere, designerii de la Nike Sports Research Lab au determinat zonele în care este necesară spuma revoluționară și în ce cantități. Pentru o bună modelare a acesteia în încălțăminte, experții Nike au studiat felul în care se mișcă sportivii, direcția de mers a acestora, precum și viteza și forța de deplasare.

Modelul Nike Epic React a fost lansat în România într-un eveniment la Stejarii Country Club, unde vedete precum Dani Oțil, Sandra Izbașa, Bogdan Stelea și Andreea Raicu s-au întrecut pe banda de alergare. Produsul este disponibil la vânzare începând cu 22 februarie 2018 și poate fi găsit la magazinul Sport Loft din Băneasa Shopping City și în magazinele Nike din întreaga țară.

În weekendul 24-25 februarie 2018, alergătorii îl pot testa în zona de Running Experience de la Sport Loft, unde vor găsi un concurs în urma căruia pot câștiga perechea de pantofi. Mai multe detalii despre concurs pot fi găsite în magazin.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

youtube
facebook
instagram
twitter