“Adunare pentru mișcare”: hai pe 10 februarie să lăsăm România fără 1.000.000 de calorii!

DECATHLON, cel mai important retailer european de articole sportive, ajută România să scape de 1.000.000 de calorii, la cel mai mare eveniment de fitness din țara noastră. Acesta va avea loc sâmbătă, 10 februarie 2018, începând cu ora 11:00, simultan în toate magazinele DECATHLON din țară și live, pe pagina de Facebook Decathlon Romania și HomeTraining.tv. 

Antrenamentele vor fi susținute de către antrenorii Home Training TV, Mădălina Predoi, Campioană Națională la Atletism, și Flavius Predoi, Campion Mondial în Ashihara Karate, la magazinul DECATHLON Militari și vor fi transmise live în magazinele DECATHLON din toată țara și pe Facebook. Fiecare sesiune va dura 45 de minute și va fi urmată de o pauză de 15 minute, în care cei doi antrenori vor oferi gratuit sfaturi de nutriție și sport.

Caloriile arse în timpul evenimentului național vor fi contorizate live, iar suma finală va fi comunicată la finalul evenimentului. Scopul este de a ajunge la 1.000.000 de calorii consumate!

Participarea este gratuită, iar înscrierea se face pe , fiecare participant fiind răsplătit cu un tricou cadou din partea DECATHLON.

Mai multe detalii despre eveniment aflați pe pagina dedicată acestuia, https://www.decathlon.ro/adunare-pentru-miscare.html și pe Facebook. 

De ce este important să facem sport?

Lăsând la o parte bucuriile pe care sportul le poate aduce în viața noastră, aproximativ 55% dintre români sunt obezi, se arată într-un studiu realizat de echipa Observator TV sub denumirea “Greu în România”. Statistica este una extrem de îngrijorătoare, însă sportul practicat în mod constant poate schimba aceste lucruri. Din acest motiv ne dorim să încurajăm orice inițiativă care își propune să mobilizeze oamenii pentru a face mișcare săptămânal.

„Când spunem „Sport pentru toți, totul pentru sport”, o spunem la propriu. Dovadă și acest eveniment de fitness care se adresează oamenilor de toate vârstele, care vor să facă mișcare și să beneficieze și de sfaturi specializate din partea partenerilor noștri, HomeTrainingTV. Acest demers dedicat sportului va continua pe tot parcursul anului, printr-o serie de evenimente gratuite, dedicate publicului larg”, a declarat Adrian Trofin, Coordonator Comunicare DECATHLON România.

Despre DECATHLON 

DECATHLON oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul comercializează produse aparținând mărcilor proprii, precum: Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț.

Denumite mărci Pasiune, acestea reprezintă o alternativă viabilă pentru produsele deja prezente pe piață, ce contribuie în mod concret la împlinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, DECATHLON propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani.

La nivel național, DECATHLON reunește peste 1000 de colaboratori, într-o rețea de 22 de magazine, la care se adaugă platforma online și centrul logistic.

DECATHLON comercializează și articole Made in România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu