Cu ce am rămas după un an de alergare. Mulțumim, 2017!

A trecut un an plin cu antrenamente, kilometri alergați, competiții, accidentări, medalii, pantofi tociți, febră musculară, reușite și eșecuri. La final de an, vă propunem să privim partea bună a tuturor acestor momente și să trecem din 2017 în 2018 mai buni 🙂

Pentru fiecare cursă terminată cu zâmbetul pe buze: mulțumim pentru că am putut să ajungem cu bine la finish.

Pentru fiecare cursă terminată în genunchi: mulțumim că ni s-au arătat limitele și am învățat că trebuie să respectăm fiecare provocare în parte.

Pentru fiecare dată când am căzut, iar cineva dintre noi ne-a ridicat: mulțumim pentru că prin sport am găsit oameni buni, pentru care “a ajuta” e mai important decât 60 secunde în plus la timpul final.

Pentru fiecare dată când cineva ne-a spus “hai, se poate”: mulțumim celor care au crezut în noi cu un mesaj, un telefon, un like sau o vorbă bună.

Pentru fiecare antrenament pe care l-am făcut: mulțumim pentru că am înțeles că rezultatele vin doar dacă muncim constant și responsabil.

…mai ales pentru antrenamentele făcute în condiții vitrege, dar în care noi am ales să fim cei mai tari! (remember vremea groaznică de la antrenamentul pentru Maratonul Internațional Brașov, dar și amintirile fantastice cu care am plecat de acolo)

Pentru fiecare accidentare: mulțumim că ne-a învățat să spunem stop, să ne ascultăm corpul și să lucrăm în favoarea organismului, nu în defavoarea lui.

Pentru fiecare medalie: mulțumim că ne lasă amintirea unei reușite care va rămâne în sufletul nostru peste ani și ani.

Pentru fiecare prieten nou pe care ni l-am făcut: mulțumim sportului pentru că ne-a adus împreună și ne-a ajuta să creăm amintiri pentru o viață.

Pentru fiecare hater care a râs de noi: mulțumim pentru că ne urmăriți!

Pentru fiecare prieten pe care l-am convins să facă sport: mulțumim pentru că am reușit să ajungem o inspirație, chiar dacă nu suntem atleți olimpici.

Pentru fiecare personal best: aici ne mulțumim nouă, pentru că suntem singurii responsabili de evoluția sportivă.

Pentru fiecare dată când am dat mai departe sângele nostru: mulțumim pentru că am învățat să fim mai aproape de oamenii care au cu adevărat nevoie de ajutorul nostru. Donați sânge oricând aveți ocazia, oameni buni. Pe 30 martie vom organiza o donare de grup alături de Federația Română de Rugby: rugbyiști și maratoniști 🙂

Pentru fiecare dată când am mâncat bunătățuri la antrenament: mulțumim oamenilor care și-au rupt din timp și energie să aducă

Băieții 321sport cu prăjituri

Echipa 321sport înainte de antrenament, pregătind bunătățurile 😀

Mulțumim, Dan, pentru cele mai bune smochine din lume!

Pentru fiecare plan din 2018 făcut încă din 2017: mulțumim alergării pentru că ne inspiră, pentru că ne ghidează viețile și ne face să fim mai buni.

Pentru fiecare om care ne-a aplaudat pe stradă la Tura de vis sau la antrenamentele 321sport: mulțumim, sunteți cei mai mișto fani pe care ni i-am dorit vreodată!

Mulțumim, Adi, pentru că ai venit în haine de birou la antrenament doar ca să ne încurajezi!

Pentru fiecare zâmbet din 2017: am zâmbit mult, mult de tot. Plimbați-vă prin pozele 321sport și veți vedea zâmbete, zâmbete, zâmbete. Pentru acest an în care, indiferent de problemele din jur, am ales să zâmbim prin sport, mulțumim!

Echipa 321sport la final de an: mulțumim pentru un 2017 de poveste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu