Cum alegem pantofii de alergare? Ghid complet powered by Sport Loft

Pentru fiecare alergător există un pantof perfect, însă nu orice pantof de alergare se potrivește oricărui alergător! Dacă deja alergați câteva sute de kilometri pe lună sau pur și simplu vreți să începeți să alergați, trebuie să știți că alegerea corectă a pantofilor este esențială pentru o relație cât mai lungă cu acest sport.

Alături de Sport Loft am creat un ghid video care va ajuta orice alergător profesionist sau amator să afle care sunt pantofii care i se potrivesc cel mai bine.

În video veți putea vedea ce înseamnă zona de Running Experience din cadrul magazinului situat în Băneasa Shopping Mall, dar mai ales felul în care se testează stilul de alergare și recomandările care sunt generate individual pentru fiecare sportiv.

Dacă termeni precum pronație, supinație sau stil de alergare vă sunt străini, vă invităm să dați o fugă până la Sport Loft și să faceți testul complet, în urma căruia veți afla ce pantofi vă ajută să vă atingeți obiectivele, dar și pentru a primi o listă de exerciții pe care le puteți face pentru a vă îmbunatăți stilul de alergare.

Clipul îl puteți urmări atât pe Youtube, cât și pe Facebook (în funcție de preferințe). Mai jos le aveți în ambele formate.

https://www.facebook.com/321sport/videos/1102318963205000/

 

 

După ce am aflat ce pantofi ni se potrivesc, putem trece la faza următoare! Am publicat articolul chiar în preajma reducerilor de Black Friday făcute de Sport Loft, așadar iată o listă cu cele mai bune produse pe care le puteți cumpăra:

Sunt peste 800 de produse de running reduse considerabil, așadar acesta este momentul perfect pentru a vă pregăti garderoba sportivă pentru 2018! Veți găsi produse de la branduri precum Nike, Mizuno, New Balance, Reebook, adidas sau Saucony. Lista completă de reduceri este disponibilă aici.

Spor la cumpărături & happy running!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu