Scuze? Ar putea fi sute. Însă momentul tău este acum, nu mâine!

E prea târziu antrenamentul, e prea devreme antrenamentul, e prea cald afară, e prea frig afară, n-aș mai avea timp să ies la bere, ar trebui să renunț la meciul acela mișto de la televizor… și câte și mai câte! Sună cunoscute, nu? Sunt scuze pe care toți le găsim în fiecare zi pentru a nu face sport, chiar dacă suntem practicanți sau ne dorim să ne apucăm de sport.

Este uman să căutam scuze și să preferăm confortul în detrimentul efortului. Însă experiența 321sport ne-a învățat că rezultatele nu vin dacă citim cărți inspiraționale și nici dacă încercăm formule minune.

Rezultatele vin doar dacă muncim. Cu cât începem mai repede să muncim, cu atât mai repede vom vedea schimbările. Nu trebuie să așteptați momentul cel mai bun pentru a începe o activitate sportivă, trebuie pur și simplu s-o faceți. Iar bucuria de după (vocea interioară care ne spune “Bravo, ești un campion”) o să șteargă cu buretele scuzele.

Așa intrăm în ritmul ideal: trecem peste scuze, muncim, apoi ne bucurăm de rezultate. Zi de zi, săptămână de săptămână, încercăm să găsim cea mai bună versiune a noastră. Fie că suntem în căutarea unui record personal într-o cursă de alergare, fie că vrem un lucru care pare simplu, dar este extrem de dificil: să facem sport constant și sustenabil.

Știm foarte bine ce înseamnă acest efort constant. Și mai știm că va fi nevoie de multe haine de schimb, de seturi întregi de echipament, dar și de produse de îngrijire care vor deveni indispensabile. Un singur duș pe zi nu va mai fi suficient, iar numărul gelurilor de duș cumpărate va crește considerabil. Deodorantul nu va mai putea fi ales pe principiul “merge orice”, căci va trebuie să ofere protecție reală. Așadar va trebui să construiți o relație de încredere cu produsele care vor fi zi de zi alături de voi.

adidas Bodycare a lansat campania #YourTimeIsNow prin care se alătură sportivilor și îi ajută în acest drum deloc ușor, însă teribil de frumos!

Hai la mișcare cu 321sport și adidas Bodycare!

Înainte de a vă prezenta produsele, vă anunțăm că pregătim câteva clase de sport speciale! În luna noiembrie vă invităm la Exclusive Fitness pentru 4 clase de spinning cu Radu Restivan și o clasă de aerobic cu Flavia Matei și Radu Restivan, antrenorii 321sport. Programul va fi anunțat în curând pe pagina de Facebook 321sport și pe pagina de Instagram 321sport, iar rezervările se pot face direct la sală (accesul se poate face fie pe baza abonamentului la sală, fie se va achita taxa de intrare conform grilei de prețuri). Participanții vor primi câte un kit cu produse de îngrijire ADIPURE, pe care le vor putea folosi la antrenamente 🙂

Vă așteptăm la 4 clase speciale de spinning powered by adidas ADIPURE! Programul va fi anunțat pe pagina de Facebook 321sport! 😀

Vom avea și o clasă specială de aerobic și functional training powered by adidas ADIPURE. Ora va fi ținută de Flavia Matei și Radu Restivan, antrenorii 321sport. Programul va fi anunțat tot pe pagina de Facebook 321sport.

Iată noua gamă de produse!

adidas lansează noul deodorant ADIPURE cu protecție 48h

Pregătește-te pentru o nouă generație de deodorante pentru performanță înaltă. adidas știe că tu ții la sănătatea și confortul pielii tale. Așa cum linia exclusivă de îmbrăcăminte a brandului, ADIPURE™, îți respectă mișcarea naturală a corpului, noua formulă a deodorantului ADIPURE îți respectă pielea, oferind în același timp eficacitate de durată.

Noua formulă îmbunătățită ADIPURE oferă protecție dovedită de 48h, grație tehnologiei patentate Cotton-Tech™ și a noii tehnologii de parfum.

Tehnologia îmbunătățită Cotton-Tech™ controlează bacteriile de la suprafața pielii, împiedicându-le să producă mirosuri neplăcute. Formula ADIPURE nu blochează porii, ci lasă pielea să respire natural, oferind totodată protecție optimă împotriva mirosurilor neplăcute. În plus, beneficiază de o tehnologie de eliberare a parfumului concepută pentru a-ți da un sentiment de prospețime de până la 48h.

Testat pe atleți, ADIPURE oferă confort instant, eficacitate și prospețime. Pentru o performanță înaltă, formula sa cu 0% săruri de aluminiu și fără alcool nu va afecta pH-ul pielii.

ADIPURE pentru bărbați are o aromă masculină, revigorantă, grație combinației de lămâie și iasomie pe o bază aromată și lemnoasă de mosc și chihlimbar. ADIPURE pentru femei îmbină notele florale cu cele de lime pentru o senzație proaspătă și revigorantă.

Pentru a-i reprezenta noua formulă, ADIPURE are un look mai sofisticat, cu o nuanță proaspătă de albastru. Atât ambalajul argintiu, elegant pentru bărbați, cât și ambalajul alb, simplu pentru femei, prezintă acum un design cu linii turcoaz ce se întrepătrund dinamic, făcând referire la tehnologia Cotton-Tech™. Pe ambele produse sunt subliniate două mesaje importante: deodorantul nu conține săruri de aluminiu sau alcool și efectul durează până la 48h, pentru a sublinia protecția de durată și respectul față de piele.

Pentru mai multe informații puteți accesa pagina adidasbodycare.com/en/adipure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu