Reinventăm alergarea. În fiecare zi. Ciuc Radler și 321sport prezintă Lumea Nouă

De aproape trei ani ne propunem în fiecare zi să facem ceva nou în alergare. Ceva care să facă oamenii să se îndrăgostească de acest sport și să-i facă și pe alții să înceapă să alerge.

Alergând prin diverse locuri, ne-am dat seama că, de fapt, fiecare maraton este o poveste în sine. O poveste construită din emoțiile fiecărei alergări, de oamenii care ne înconjoară, de locurile pe care le descoperim.

La startul fiecărui maraton internațional se întâlnesc oameni din toate colțurile lumii, de religii și culori diferite, de înălțimi și greutăți diferite, angajați sau șomeri, artiști sau matematicieni. Însă, în acele momente, toți sunt la fel și trăiesc împreună experiența alergării.

Așa a apărut, în mod natural, documentarul “Discover the World through its Marathons”, prin care încercăm să surprindem toate aceste elemente naturale și umane, iar fiecare cursă pe care o alergăm să o transformăm într-o poveste care-și dorește să inspire oameni din întreaga lume. Nu vorbim despre câștigarea curselor, ci despre călătoria de la start la finish: frumoasă, dramatică, grea, plină de neprevăzut. Acea călătorie care scoate tot ce-i mai bun din noi și nu ne face mai buni decât alții, ci mai buni decât noi înșine.

Noi, la 321sport, credem că de fiecare dată când ne încălțăm cu pantofii de alergare pornim într-o călătorie, în care transformăm lumea în terenul nostru de joacă. Suntem liberi să creăm amintiri care să rămână în suflet, nu neapărat într-o poză.

Suntem bucuroși că povestea 321sport a devenit parte din Lumea Nouă powered by Ciuc Radler. Povestea alergării nu s-a scris până acum, povestea alergării o scriem noi în fiecare zi. Chiar dacă alergăm un maraton sau dăm o tură de parc, noi suntem cei care transformăm fiecare pas în ritmul acestui sport.

Ieșiți, explorați, fiți încrezători și neconvenționali. Atât timp cât veți face lucrul acesta cu pasiune, nu aveți cum să dați greș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu