Inteligență la încheietură: Garmin a lansat vívosmart 3

Garmin România, partenerul comunității 321sport, anunță lansarea noului vívosmart 3, un tracker de activitate cu design ultra-slim și un display discret, care se aprinde doar atunci când este nevoie.

Cea mai importantă specificație a noului vívosmart 3 este monitorizarea cardiacă non-stop cu ajutorul tehnologiei Garmin Elevate. Orice activitate pe care o facem în mod constant – de la mers la urcat scări și până la somn, toate informațiile sunt înregistrate de brățara Garmin.

Alexandru Moise, Sales Manager Garmin România și un mare fan al alergării, declară: “Consumatorii preocupați de sănătate sunt din ce în ce mai interesați de seminificația indicatorilor lor zilnici și își doresc să coreleze cifrele cu starea lor generală. Cu noile tool-uri de fitness și wellness, vívosmart 3 are acum răspunsuri la toate întrebările și deschide un nou capitol în ceea ce privește tracker-ele de activitate”.

Chiar dacă gama din care acest produs face parte (vivo family) se adresează unui public larg, trebuie să menționăm că vívosmart 3 este primul din această serie care aduce un indicator foarte util pentru sportivii cu experiență: poate estima nivelul maxim de VO2.

Ce înseamnă VO2 max?
Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest termen, presurtarea VO2 max este compusă din V (Volum) + O2 (Oxigen) + max (Maximum). VO2 max este volmul maxim de oxigen pe care corpul îl poate prelua și folosi în timpul efortului fizic maximal. Prin antrenament constant, nivelul VO2 max poate fi îmbunătățit, astfel că sportivii vor putea să consume mai mult oxigen și, implicit, să aibă performanțe mai bune.

De asemenea, vívosmart 3 include și funcția de Strength Training, care le permite utilizatorilor să rămână concentrați pe exercițiu, monitorizând numărul de repetări și determinând timpul necesar de repaos.

Un alt instrument foarte util pentru stilul de viață la care suntem expuși este monitorizarea nivelului de stres – brățara urmărește variația pulsului atunci când suntem în repaos și sugerează utilizatorilor să facă exerciții de respirație pentru relaxare.

Pe lângă monitorizarea numărului de pași, bătăilor inimii, treptelor urcate, caloriilor, distanței și somnului, vívosmart 3 măsoară și intensitatea activității prin Intensity Minutes. Acestea sunt raportate la obiectivele stabilite de către organizațiile mondiale pentru sănătate. În plus, cu ajutorul Garmin Move IQTM, utilizatorii nu mai au grija pornirii/opririi dispozitivului pentru întregistarea activităților. Acesta recunoaște mișcările (mers, alergare, mers cu bicicleta, înot și antrenamentul pe bicicleta eliptică) și le înregistrează automat în Garmin Connect.

vívosmart 3 se conectează automat cu aplicația mobilă Garmin Connect și salvează indicatorii zilnici pentru un acces facil. În cadrul comunității online, utilizatorii își pot monitoriza activitățile și pot porni întreceri între prieteni. În plus, aplicația oferă sfaturi personalizate pentru îndeplinirea obiectivelor. Tool-ul de conectivitate trimite alerte rapide pentru e-mailuri, mesaje text, apeluri telefonice, notificări pentru calendar, aplicații sau social media. De asemenea, vívosmart 3 permite controlul playlistului de pe telefon sau al camerei Garmin VIRB și trimite alerte pentru localizarea telefonului pierdut.

vívosmart 3 se potrivește fiecărui stil cu ajutorul profilui său discret. Brățara are un display ascuns, ce devine vizibil doar când este activat prin gesturi, alerte sau notificări. vívosmart 3 este disponibil pe negru sau violet și este perfect pentru birou, sală sau piscină, dar și în activitatea de zi cu zi.

În România, vívosmart 3 este disponibil cu prețul recomandat de 670 lei, la distribuitorii autorizați: eMAG, SportGuru, Trisport.

Despre Garmin: Garmin este pionierul navigației prin GPS, al dispozitivelor wireless și aplicațiilor destinate persoanelor cu un stil de viață activ. Garmin are cinci unități principale de business: automobile, aviație, fitness, maritim și recreere outdoor. Pentru mai multe informații despre brandul și produsele Garmin, accesați: http://www.garmin.com/ro-RO/ și https://www.facebook.com/garminromania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu