Știri în alergare cu 321sport [episodul #5]

Al 5lea episod “Știri în alergare” este aici!

Avem o mulțime de informații noi pentru alergători, inclusiv interviuri cu atleți profesioniști (cărora le mulțumim că și-au rupt din timp pentru noi), dar și un concurs 100% eco-friendly.

Din sumarul știrilor de azi:

1. Pentru cine n-a putut participa la Tura de vis, noaptea în care am alergat de la apus până la răsărit, am povestit puțin despre cum a fost.

2. Am stat de vorbă cu Robert Hajnal despre Lavaredo Ultra Trail, cursa de 120 de kilometri pe care a terminat-o pe locul 5.

3. Echipa Atlantic4 a traversat Marea Neagră într-o barcă cu vâsle (și stabilit un nou record de timp, cu ocazia asta). Andrei Roșu ne-a povestit mai multe despre această provocare.

4. Câteva cuvinte despre alergarea pe caniculă și riscurile la care ne expunem, dar și ce măsuri de siguranță putem lua.

5. Pe 24 septembrie alergăm la Maratonul Varșoviei! Este una din competițiile cu un istoric foarte interesant. Prima ediție a avut loc în 1979, sub numele Peace Marathon, au participat 1861 de alergători și a fost cel mai mare maraton din Europa la momentul respectiv. S-a organizat fără încetare de atunci, în fiecare an, până și în perioadele dificile (precum atunci când a fost proclamată Legea marțială).

6. Am fost la lansarea Instinct Trail Inspired, brandul de echipament de trail running. Este adus de Trisport, primul magazin cu specific de triatlon de la noi. Am stat puțin de vorbă cu Sorin și Andreea, oamenii din spatele Trisport, și am și pregătit un concurs împreună – urmăriți știrile ca să vedeți exact ce puteți câștiga și ce trebuie să faceți.

7. În Pitești are loc azi și mâine (7-8 iulie) Campionatul Național de Seniori și cel de Tineret, organizat de Federația Română de Atletism.

8. Știrile ar fi trebuit să se încheie cu un anunț legat de 321sport, dar am fost boicotați de dificultăți tehnice, motiv pentru care facem anunțul acum. Am lansat vlog nou la apă! 🙂 În acest prim episod am discutat pe larg despre stretching, un subiect important și controversat printre sportivi.

Prezentatori: Radu Restivan & Flavia Matei
Producție audio-video & montaj: Dan Dumitriu
Integrare proiecte speciale: Valentin Dinu
Editor șef: Cristina Chipurici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu