4F a lansat colecția de primăvară-vară 2017: am testat-o la Tokyo și Paris

Brandul polonez de echipament sportiv 4F a lansat colecția de alergare pentru sezonul primăvară-vară 2017.

Noi am avut ocazia să testăm noile echipamente la maratoanele de la Tokyo și Paris, unde am filmat episoadele 10 și 12 ale documentarului de alergare Discover the World through its Marathons.

Noul echipament a demonstrat că își păstrează calitățile chiar și după o utilizare îndelungată. De asemenea, prețurile sunt foarte accesibile.

“Noua colecție primăvară-vară oferă câteva elemente fashion elegante, iar întregul design folosește o paletă monocromă și accente roz pudrate, precum și croieli ce complimentează corpul. Alte elemente care definesc această colecție sunt materialele lucioase, precum și cele transparente, ce facilitează ventilația. Toate acestea, combinate, oferă o motivație suplimentară femeilor care fac sport. Bărbații vor aprecia cu siguranță paleta de culori și designul simplu, clasic. Invităm toți iubitorii de sport si sportivii să ne viziteze în magazinele noastre staționare din București, în Mega Mall, Promenada și Park Lake, să se bucure de noua colecție și de experiența 4F”, declară Bartosz Wesołowski, Global Retail Manager.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu