Documentar de alergare: Tokyo Marathon 2017

Număr episod: 10
Nume cursă: Tokyo Marathon
Tip cursă: maraton 42 KM, șosea
Dată: 26 februarie 2017
Sponsori și parteneri tehnici: MSM de la Secom România, Aqua Carpatica, Ciuc Radler 0,0%, 4F, KFC, UNIQA Asigurări / Garmin și World Class România.

“Gambatte” (nu renunța!) – cuvântul auzit de la milioane de susținători fantastici!

Tokyo Marathon este una dintre cele mai importante curse din lume, parte dintre cele șase competiții care formează Abbott World Marathon Majors.

Cu peste 30.000 de alergători la start, cursa pornește de la Tokyo Metropolitan Government Building și străbate cele mai importante puncte din oraș: Akihabara, Asakusa, Tokyo Skytree, Ginza, Tokyo Tower și multe altele.

Ramen și sushi sunt definitorii pentru bucătăria tradițională japoneză, iar Yoyogi Park, Meiji Shrine, Tsukiji Market sunt locuri care trebuie neapărat văzute în Tokyo!

Concluziile noastre după maraton? Nu este o cursă accesibilă – participarea se poate obține doar în urma unei trageri la sorți în urma căreia sunt șanse de 10% sa fiți aleși. Noi am avut baftă! Iar drumul și cazarea sunt destul de costisitoare. Însă experiența este imposibil de descris în cuvinte. Japonia este un tărâm de poveste, o țară a cărei culturi șochează prin simplitate și complexitate în același timp.

Tokyo Marathon ar trebui să fie pe lista oricărui maratonist amator. Cursa aceasta trebuie alergată măcar o dată în viața!

Vă invităm să urmăriți documentarul Discover the World through its Marathons realizat la Tokyo în 2017!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu