Documentar de alergare: Koln Marathon 2016

Număr episod: 8
Nume cursă: Koln Marathon
Tip cursă: maraton 42 KM șosea
Dată: 2 octombrie 2016
Sponsori și parteneri tehnici: German National Tourism Board / Garmin și World Class România.

Maratonul de la Koln este una dintre cele mai frumoase competiții la care am participat! Tot orașul este dominat de măreția Domului din Koln, o construcție care îți taie respirația și care spune o poveste fantastică a culturii germane.

Cursa străbate cele mai importante zone ale orașului, temperatura este perfectă pentru un timp de personal best, însă amintirea care ne-a rămas întipărită este despre oameni. Oameni care au gătit acasă și au adus mâncare pe traseu pentru participanți, oameni care au scos boxele din casă pentru a pune muzică pentru participanți, oameni care fac grătare pe marginea traseului și sunt pregătiți să ciocnească un pahar de bere locală cu alergătorii, oamenii care zâmbesc la orice pas și susțin această sărbătoare a sportului.

Chiar dacă termini printre ultimii alergători, suporterii din Koln te vor face să te simți ca un atlet profesionist. Iar experiența din Koln recomanda aceasta cursa drept una care, cu siguranta, merita alergata! Orasul este foarte accesibil, conectat direct cu multe orase din Europa, iar inscrierea nu este costisitoare.

Urmăriți un episod fresh, plin de energie: Discover the World through its Marathons – Koln Marathon 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu