Am lansat primul serial de video reviewuri sportive

Salut! Din dorința de a fi cât mai aproape de sportivii amatori, azi am lansat primul serial românesc de video review-uri dedicat produselor sportive.

De ce? Pentru că ne dorim ca oamenii să nu mai cumpere doar cei mai ieftini sau cei mai scumpi pantofi, să nu-i aleagă în funcție de culoare și, cel mai rău, să asculte păreri complet neavizate care i-ar putea pune în pericol de accidentare.

Așa că am început un demers menit să ajute toți sportivii aflați la început de drum să ia cele mai bune decizii, să se informeze corect si să fie cât mai feriți de accidentări.

Primul episod prezintă pantoful de alergare Nike Lunarglide 5, cel mai reprezentativ pentru gama de stabilitate a producătorului american. Acest pantof este recomandat tuturor oamenilor care se apucă de alergare și au nevoie de o amortizare cât mai bună.

Povestea din spatele review-ului: am cumpărat acest pantof cu o zi înaintea primului maraton (nu recomandăm schimbarea pantofilor cu atât de puțin timp înaintea unei curse!). La luni bune de la prima utilizare, pantofii se prezintă într-o stare excelentă!

Brand / model: Nike Lunarglide 5
Tip pantof: stabilitate/amortizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.
You need to agree with the terms to proceed

Meniu