ALEX GÂLMEANU: “FIECARE OM E DATOR ÎN VIAȚĂ SĂ ALERGE MĂCAR UN MARATON” | On The Run cu Restivan | Ep 4

Cea mai scurtă prezentare o găsim pe profilul lui de Instagram: “Proud photographer & videographer always searching for great projects, wonderful people, and meaningfully spent time. Open for business since 1992.”

Însă realitatea este cu totul alta. Pe site-ul personal, la rubrica bio, Alex a enumerat toate proiectele și clienții pentru care lucrat de când și-a început cariera: de la branduri globale, cum ar fi BMW sau Orange, la entități precum Ministerul Afacerilor Externe sau Institutul Cultural Român, până la expoziții personale pe tot globul (Paris, Rejkyavik și multe alte orașe)… și cu multe proiecte de film sau colecții personale, precum “People I Know” sau “Anastasia”. Serios, link-ul acesta este de vizitat pentru că evoluția profesională a lui Alex este cu adevărat fabuloasă: https://blog.alexgalmeanu.com/alex-ga…

De peste 20 ani, Alex Gâlmeanu este și alergător. Totul a început în copilărie, cu un gând rostit de tatăl său, care ulterior a prins mai mult sens decât și-ar fi imaginat vreodată. Consideră că alergarea la final de zi are un scop bine definit, acela de egala relația dintre oboseala psihică și cea fizică… căci mediul în care trăim are tendința să ne obosească mai mult din punct de vedere psihic decât fizic.

Din geanta lui de călătorie nu lipsesc niciodată două lucruri: aparatul de fotografie și pantofii de alergare.

Episodul 4 al podcastului mai poate fi urmărit și pe

   

Un Proiect

Prezentat de

 

Meniu