SONIA ARGINT: “CÂND ALERG, SCOT TOȚI DRACII DIN MINE” | On The Run cu Restivan | Ep 3

În episodul 3 al podcastului On the Run cu Restivan am stat de vorbă cu Sonia Argint, una dintre personalitățile media din România care și-a început cariera la o vârstă foarte fragedă, prezentând emisiuni în limba germană la postul public de televiziune. 9 ani a spus, săptămână de săptămână, ”Vreau să fiu sănătos” tot la TVR 1.

Dincolo de ceea ce spune, mai important este că practică ceea ce predică pe canalele ei de comunicare. Pe acest deziderat de a face mai mult și a trăi mai sănătos, a construit site-ul de lifestyle www.doer.ro, prin care oferă încredere și sprijin femeilor din România, iar în prezent organizează evenimente offline prin care ajută femei de toate vârstele să își atingă potențialul maxim, fie că vorbim de sănătate fizică, mentală sau emoțională. Are peste 130.000 de urmăritori pe platformele de social media, iar hashtag-urile care o reprezintă cel mai bine sunt #DoMore #BeMore sau mai recentul #CumSaFaciTOT.

Este mama a doi băieți mari (atât la propriu, cât și la figurat), lucrează ca MC și presenter de evenimente de fashion, beauty și sănătate, iar la nivel de imagine a fost implicată în mai multe campanii ale unor branduri globale de beauty. A început să alerge acum mai bine de 20 ani, inspirată fiind de Camelia Șucu, un adevărat icon în ceea ce privește business-ul și fashion-ul în România.

Consideră că lucrurile bune se fac pe termen lung, motiv pentru care a dezvoltat această relație cu alergarea, pe care a folosit-o ca terapie în momentele dificile, dar și ca motiv de bucurie în zilele în care totul a mers bine. Consideră că alergarea a ajutat-o să nu sufere de depresie post-natală și este convinsă că generațiile tinere pot învăța foarte multe lucruri despre viață dacă vor înțelege că beneficiile alergării nu sunt doar de ordin fizic, ci mai ales psihic.

Vizionare plăcută!

Episodul 3 al podcastului mai poate fi urmărit și pe

   

Un Proiect

Prezentat de

 

Meniu