OMID GHANNADI: “O SIMPLĂ ALERGARE, CĂLĂTORIE SPRE SĂNĂTATE MINTALĂ | On The Run cu Restivan | S2E1

Omid Ghannadi s-a născut și a copilărit în Iran, la Tabriz, apoi povestea vieții l-a dus în Elveția. De acolo a ajuns în România pe vremea când studia la liceu. A rămas aici, unde a absolvit Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu“. În prezent deține un studio de arhitectură și design interior alături de soția sa, are o cafenea și a fondat o academie dedicată designului de interior.

Se implică în mod constant în proiecte sociale, a fondat chiar și un ONG denumit Inside Social, iar de-a lungul vieții a donat sânge de peste 20 ori. Mai mult decât un profesionist, Omid este un om foarte bun, iar asta se simte în fiecare interacțiune cu el. Alergarea este o parte importantă din viața lui, în special pentru felul în care acest sport îl ajută să se conecteze cu eul interior, iar în același timp să se deconecteze de lumea din jur și să rămână în echilibru psihic și emoțional.

A început să alerge timid, considerând că ideea de a alerga două ore fără oprire este o utopie, dar până în prezent a reușit să termine mai multe curse de alergare, inclusiv pe distanța de 21 de kilometri (semimaraton). Vă invităm să descoperiți o poveste minunată despre alergare și sănătate mintală, spusă de un om cu adevărat deosebit. Ne-am bucura foarte mult să ascultați acest podcast în timpul unei alergări sau al unei plimbări.

Episodul 1 din sezonul 2 al podcastului mai poate fi urmărit și pe

   

Un Proiect

Prezentat de

 

Susținut de

Meniu