MARIA POPOVICI: ALERGAREA, O FUGĂ DE PROBLEME, DAR UN DRUM CĂTRE CEVA | On The Run cu Restivan | Ep 5

Maria Popovici este om de televiziune, actriță, stand-up comedian, realizatoare de podcast… și unul dintre cei mai mișto oameni din showbiz-ul românesc. A câștigat sezonul 2 al show-ului iUmor, a prezentat emisiunea România Are Roast, iar cariera a început-o în teatru, jucând la teatrul independent “În Culise”. Show-urile ei de stand-up au ajuns în toată țara, iar de-a lungul timpului a avut reprezentații și la Londra, Amsterdam, Paris, Copenhaga și alte orașe. (Bilete show-uri: https://www.iabilet.ro/cauta/?q=popovici)

Chiar înainte de înregistrarea podcastului (vara lui 2023) a terminat filmările pentru lungmetrajul Moartea În Vacanță, o producție Bravo Films. Alături de soțul ei – Minculescu – realizează podcastul S-a și râs.

A alergat pentru prima oară la 16 ani, iar de atunci a avut o relație pe termen lung cu acest sport. Mesajele postate de ea pe social media de-a lungul timpului, în special relatările despre alergare, sunt extrem de frumoase și de empowering, dezvăluind partea umană a alergării. Își dorește să termine un semimaraton (21 kilometri).

Discuția este una foarte sinceră și plăcută, despre lucrurile bune și despre lucrurile grele din alergare, dar mai ales despre cum se poate menține o relație pe termen lung cu un sport care pare ușor, dar nu-i niciodată simplu. Cu ușoare accente filosofice în anumite momente, discuția atinge și tema sănătății mintale, un subiect pe care îl considerăm extrem de important – cum poate să funcționeze alergarea ca o terapie?

Episodul 5 al podcastului mai poate fi urmărit și pe

   

Un Proiect

Prezentat de

 

Meniu