CSIBI MAGOR: “ÎN VIAȚĂ ȘI ÎN ALERGARE, RESPECTĂ MEREU VITEZA CELUILALT” | On The Run cu Restivan | S2EP3

Spui Csibi Magor, spui cultură organizațională.

Csibi Magor este din Miercurea Ciuc, a făcut facultatea la Cluj, iar experiența lui profesională este extrem de bogată și diversificată: printre altele, a fost Europarlamentar la Bruxelles, profesor universitar (atât la începutul carierei, cât și în prezent), dar și director al WWF (World Wide Fund for Nature) atât în România, cât și la Seul, în Coreea de Sud.

În prezent este Head of Leadership and Organizational Culture Practice la Trend Consult Group, acolo unde ajută business-urile și organizațiile să își eficientizeze procesele și să îmbunătățească relația cu angajații în mod constant, prin acțiuni concrete și coerente. Csibi este un adevărat influencer pe social media, dar pe acea parte din social media acolo unde se discută constant despre mediul de lucru: în mod specific, peste 40.000 oameni urmăresc postările și activitatea profesională a lui Csibi pe LinkedIn, acolo unde postează în mod constant despre cum mediul de business se poate îmbunățăți în fiecare zi.

A scris o carte – Bătăliile care contează, alături de Radu Predescu. Andreea Roșca, Creator @VastAndCurious“Aceasta este o carte despre leadership și valori în situații critice. Despre ce contează atunci când mizele sunt importante. Magor și Radu n-ar putea veni din lumi mai diferite. Dar poveștile și lecțiile umane pe care le aduc din armată și din viața organizațiilor sunt esențiale și aplicabile fiecăruia dintre noi.”

Aleargă în mod constant, uneori 20-30 kilometri pe săptămână, alteori 60-70 sau chiar mai mult. De-a lungul vieții a parcurs, în alergare, peste 16.000 kilometri și a ajuns la aproape 1.500 de alergări, iar toate aceste lucruri le face pe lângă job sau alte responsabilități. Un maestru al eficienței în ceea ce privește timpul personal! Legăturile pe care Csibi le face între sănătatea mintală, alergare și diferitele contexte sociale sunt cu adevărat speciale, așadar vă recomandăm să ascultați acest podcast la o alergare lungă sau la o plimbare.

Episodul 3 din sezonul 2 al podcastului mai poate fi urmărit și pe

   

Un Proiect

Prezentat de

 

Susținut de

Meniu