Start în sport cu 321sport și MSM de la Secom România

Suntem foarte fericiți să vă prezentăm un demers educațional pe care îl demarăm alături de MSM de la Secom România și în care vom trata un subiect care este asociat, de obicei, cu oamenii mai în vârstă. Poate ați văzut clipurile de la teleshopping în care oamenii mai în vârstă se plâng de problemele articulare, însă realitatea este un pic diferită: din ce în ce mai mulți oameni de toate vârstele încep să se confrunte cu diferite forme ale osteoartritei, chiar si de la 30 de ani.

Poate pentru mulți nu este un termen foarte familiar, însă osteoartrita afectează aproape 2 din 10 oameni de pe pământ), iar situația este similară și în România.

Știați că…?

osteoartrita reprezintă procesul degenerativ prin care se distruge cartilajul care învelește articulațiile? Acest lucru conduce la frecarea oaselor și în final la apariția durerii provocată de osteoartrită!

De ce am demarat acest demers educațional alături de MSM de la Secom? MSM este un produs care a fost alături de comunitatea 321sport la multe dintre evenimentele noastre de anduranță, precum Tura De Vis, iar în toți acești ani am clădit o relație bazată pe încredere. Sănătatea articulațiilor este importantă pentru toți oamenii de toate vârstele, însă în cazul nostru (al alergătorilor) este cu adevărat esențială!

Realitatea este așa cum o vedem zi de zi: foarte mulți oameni tineri au probleme articulare de genunchi, spate, umeri, glezne și așa mai departe! Din acest motiv am pregătit o serie de videoclipuri în care vom discuta cu oameni tineri despre problemele articulare, iar împreună vom găsi soluții simple și ușor de aplicat pentru a duce o viață mai bună.

Hai să discutăm deschis despre problemele articulare!


Alături de Ana Maria Brânză vă prezentăm 5 exerciții care vă vor ajuta să scăpați de problemele articulare ale genunchilor. Spor la sport!


Alături de Daniel Osmanovici vă prezentăm 5 exerciții care vă vor ajuta să scăpați de durerile de spate. Spor la sport!


Alături de Mircea Meșter vă prezentăm 5 exerciții care vă vor ajuta să scăpați de durerile de glezne. Spor la sport!


Alături de Andreea Mitu vă prezentăm 5 exerciții care vă vor ajuta să scăpați de durerile de umeri. Spor la sport!


Ce este MSM și care sunt avantajele acestui produs?

MSM este un produs cu o formula complexă ce conține 5 ingrediente naturale. Extractele de Boswellia și Curcuma ajută la buna funcționare a sistemului osteoarticular.

  • conține 5 ingrediente naturale: MSM (OptiMSM®) și extracte din Gheara diavolului, Curcuma, Boswellia, Gheara mâței
  • conține MSM (OptiMSM®), 750mg/capsula
  • OptiMSM®, obținut printr-un proces patentat în SUA de firma Bergstrom Nutrition, lider mondial în producția de MSM
  • sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate și în dietele vegetariene/vegane
  • ajunge până la 45 de zile de administrare
Efecte și beneficii:
  • reducerea durerilor osteoarticulare și musculare (reducerea acțiunii enzimelor COX-2 și 5-LOX și generarea prostaglandinelor PGE2 și a leucotrienei LTB4), îmbunătățirea structurii și mobilității articulare
  • protejarea pereților vasculari, cartilajelor, tendoanelor, ligamentelor, oaselor, mucoasei gastrointestinale și a vezicii urinare, a pielii, a părului și a unghiilor (participarea la sinteza sulfatului de glucozamina și a acidului hialuronic, reducerea acțiunii 5-LOX și generarea leucotrienei LTB4)
Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați site-ul www.secom.ro!
Meniu