Reguli de publicare retețe – Alergători în bucătărie

Salutare, maratoniștilor bucătari!

Știti că aportul bucătarului este cel mai important 🙂 Vrem ca prin aceste articole să stârnim cheful de gătit al alergătorilor și în același timp să fiți bucuroși că rețetele voastre sunt citite și apreciate de publicul larg. Așadar fiți îndrăzenți și creativi, dar nu uitați să respectați câteva reguli simple.

Atenție: articolele se trimit la adresa corina[@]321sport[.]ro și se scriu cu diacritice.

Structură articole cooking 321sport

 1. Nume rețetă și autor
 2. Timp de pregătire (de la pregătirea ingredientelor până la rezultatul final) și grad de dificultate (1 – cel mai ușor, 5 – cel mai complex)
 3. Tip de mâncare (cu carne, vegetariană, vegană, raw-vegană, ovo-lact-whatever) și moment de consum (înainte de cursă, după cursă, în timpul cursei, oricând)
 4. Ingrediente
 5. Preparare (pași). Se ține cont de următoarele reguli
  • Se descrie fiecare fază și se adaugă detalii acolo unde este cazul (cum mărunțim, cum tăiem, ce aparate folosim, timp de fierbere/coacere/prăjire etc.)
  • Fiecărui pas i se alocă un număr (se folosesc câte numere este nevoie)
 6. Poze (landscape sau pătrate):
  • Cu ingredientele desfășurate, înainte de a începe procesul de gătit. Exemplu: https://pixabay.com/en/cooking-ingredient-cuisine-kitchen-1013455/
  • Din timpul preparării. Fotografiile trebuie să fie făcute de sus și să includă, pe cât posibil, doar elemente de pe masa de gătit / aragaz / cuptor.
  • Cu rezultatul final, din mai multe unghiuri.
  • Cu autorul și rezultatul final (un selfie).

Atenție! Pozele la maxim 1600px pe latura mare și dimensiune maximă 300kb. Acestea se redenumesc: “reteta gatit musaca vita 321sport”.

* Ne rezervăm dreptul de a modifica materialele trimise de voi astfel încât să respecte regulile de publicare, sau de a refuza afișarea acestora pe site dacă ele nu corespund cerințelor de mai sus.

Meniu